!!!!help

keren14

New member
!!!!help

שלום, רשמתי כאן לפני כמה ימים על כלב למסירה... לצערי לא נמצאו אנשים שמעונינים.. ואנחנו נוסעים בעוד שבוע לחו"ל ושם אסור בעלי חיים ברוב הבתים המושכרים, לכן הוא לא יכול לעבור איתנו... אנו מחפשים איזו עמותה שבאמת, שאתם יכולים להגיד לא ב100000% שהם לא הורגים את הכלבים שם... מכירים עמותה כזאת?? איפה היא נמצאת??? ואם פתאום נזכרתם שהשכנה שלכם רוצה כלב- אז זה קוקר ספנייל מעורב בן שנה ו9 חודשים מחונך...

Michalz70

New member
נזכרתם קצת מאוחר להשאיר את הכלב...

אבל תצרי איתי קשר בטל' (נמצא בכרטיס האישי שלי), אני אנסה לעזור לכלב שלך - אני מכירה מישהי שחיפשה לאמץ קוקר. מיכל

kasa

New member
לכו לימי אימוץ ב-SOS בשישי ובשבת

בשישי - בת"א, בשבת - בהרצליה. 03-7441010 ~ תהרגו אותי, לא מבינה איך אנשים טסים לחו"ל ועוזבים את הכלב שלהם ככה...בעצב מוחלט ~

keren14

New member
שמעו...

א- תודה על התגובות
ב- הכלב היה אמור לעבור איתנו, קנינו לו כלוב לטיסה, בדקנו כדורי הרדמה הכל! אבל מה לעשות, אם היית יודע כמה כואב לי... לא היית אומר דבר כזה! חוץ מזה שכבר המון זמן אנחנו מחפשים, וכמובן לא מתפשרים על פחות מבית חם, חברה שלי(!!!) רוצה את הכלב אנחנו לא מסכימים כי הוא יהיה שם מחוץ לבית!!! אנחנו תולים מודעות וכל מיני.. האמת שהיה מישהו שהיה אמור לקחת והתחרט ברגע האחרון... אם הייתה לי אפשרות להביא אותו איתי, נראה לך שהייתי משאירה אותו בארץ? כזה דבר מקסים להשאיר פה?!

למעלה