HELP

יעל@

New member
HELP

אני אמורה להחזיר את המוקפאים החודש. במחזור ללא טיפול, לצערי העסק השתבש - ביום ה- 10 למחזור E2 70 ופרוגסטורון 0.5 והיום ה- 14 למחזור E2 50 ופרוגסטורון 0.9 רירית 7 וזקיקים של 10. היה זקיק אחד ביום ג´ שהיום נעלם. לפי מה שהבנתי היה ביוץ והזקיק התמוטט או משהו כזה, סליחה על הבורות. ואני אמורה לקבל מחר תרופות כדי לעבות את הרירית והחזיר ככה, בלי הביוץ וכו´..... מה דעתכם ודעתכן, עזרה...... שבת שלום, שטרודל

עמית@

New member
לא הבנתי- החזירו מוקפאים או לא??

ההודעה שלך קצת מבולבלת- אם היה ביוץ- אזי זה בסדר, אבל באמת קשה להבין- איזה תרופות לעיבוי ולמה רק מחר ולא מתחילת המחזור, ואם את טוענת שהיה ביוץ אז למה בלי הביוץ? בקיצור- אם תוכלי קצת להבהיר את התמונה, אז אני אשמח לנסות לומר לך מה אני מבינה מזה. כי עכשיו קצת קשה לי
עמית

יעל@

New member
עמית - הבהרות

לא החזרנו עדיין את המוקפאים. כרגע הרירית 7 והיתה ירידה ב E2 ועלייה בפרוגסטורון. הרירית כמובן אינה מספיקה למוקפאים. וכמו שהבנתי מהרופא היה מן ביוץ כמובן שלא תקין. ועכשיו הוא אמר שניתן לעבוד על הרירית דרך תרופות ולהכין את הרחם לקליטת העוברים. ללא שום קשר לזה שאין זקיק מוביל, ביוץ מסודר וכו´.... מקווה שיותר ברור. תודה יעל

עמית@

New member
עכשיו הבנתי ../images/Emo13.gif

אצלי עובדים על הרירית ועל עיבוייה (בשביל מוקפאים) בלי שום קשר לביוצים למינהם (שלא מתרחשים אצלי בכל מקרה) כך שבהחלט אפשר להחזיר מוקפאים גם ללא ביוץ- אני לא יודעת כמה זמן אפשר יהיה "למשוך" טיפול באסטרוגנים (לעיבוי הרירית) אחרי הביוץ- משום שאחריו עובר הגוף לפאזה הלוטאלית- והמחזור יגיע אחרי 14 יום (אם לא ייקלט הריון) אני מניחה שהוא ינסה לעבות את הרירית על ידי פרוגינובה ודומיה, אבל אין עוד הרבה זמן אחרי ביוץ- תקין או לא- מכיוון שהרירית עוברת לשלב שונה (פרוגסטרוני) בכל מקרה את צריכה רק עוד מילימטר אחד- אז זה נראה לי אפשרי. בהצלחה עמית

יעל@

New member
עמית עוד שאלות

סליחה שאני מציקה....אבל 2 שאלות 0.9 בפרוגסטורון זה סימן שהיה ביוץ אצלי? הפרוגינובה זה בכדורים נכון? מליון תודה, וסליחה יעל

עמית@

New member
את לא מציקה - בכלל

זה תלוי באילו ערכים- אבל כפי הנראה כן. הפרוגינובה אלו כדורים כחולים ויפים- בכלל- כל האסטרוגנים הם כדורים (או מדבקות) לצערי אין בזריקות (אחרת זה היה עובד עלי יותר טוב) העיקר שיצליח לך..

יעל@

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני עדיין מתלבטת אם לא לחכות כבר לוסת, לקבל כדורים מההתחלה, לסדר את הוסת וכו´.... ואז להכניס את המוקפאים. במקום עכשיו לנסות ולתקן את המצב. מה היית עושה?

עמית@

New member
מאחר וחסר לך רק מילימטר סורר אחד

הייתי (בדרכי חסרת הסבלנות) מנסה להשיג אותו בימים הקרובים- אם תראי (והרופא שלך יראה) שזה לא ממש הולך- אזי הייתי מחכה לווסת- ומתחילה עם פרוגינובה ודומיה (ביום השלישי למחזור) במקביל למחזור הטבעי. מה שיביא אותך לביוץ עם רירית עבה ומספקת

יעל@

New member
עמית ../images/Emo66.gif

מליון תודה, אני רואה שגם את בעלת @ בשם. תודה תודה יעל

יעל@

New member
תודה חגית

אני בסדר, קצת מעצבן, קצת לא ברור גם..... אבל לא נורא.
יעל

יעל@

New member
טוב אז אני אעדכן

אחרי שעות של חוסר ודאות, והתייעצות נוספת עם הרופא הוחלט לא להחזיר את המוקפאים. מחר אני אלך לקחת כדורים לקבלת הוסת. ואז......... נחזיר. תודה עמית על כל ההסברים של היום. אני די שלמה אם זה שאנחנו לא מחזירים כי אני לא רוצה משהו שמתחיל צולע. תודה על העזרה, יעל

יעל@

New member
עמית שוב עזרה אם את יכולה

הייתי אצל הרופא הוא החליט כי היות והיתה ירידה ב E2 לוותר על המחזור הנוכחי ולתת לי כבר מעכשיו ארגסט ואז שאני אתחיל את הפריגנובה. מה דעתך? אני תוהה אם לא היה כדאי כבר לחכות, יותר מדי תרופות לא?

עמית@

New member
היי- יעל- החלטה שלך אני חושבת

אם היה ביוץ הרי שאת צריכה לחכות רק 14 יום למחזור, וזה אולי עדיף אנינאישית תמיד לקחתי ארגסט- כי פשוט אי אפשר היה לדעת מתי ואם בכלל יהיה מחזור. תלוי ברמת הסבלנות שלך- אבל אולי באמת כדאי לחכות ולעשות את זה כמה שיותר "טבעי" אירוני הה? עמית

יעל@

New member
עמית

העניין הוא שהוא החליט כבר בשבילי ואמר לי לקחת את הארגסט. ואני רק ביום ה- 16... זה ישפיע נורא אם אני אקח וזהו כמו שהוא אמר. נמאס לי מתרופות כל הזמן. באסה. אני מרגישה שכבר הגוף שלי לא עובד לבד.

עמית@

New member
זה לא יזיק- אבל זה באמת נמאס ../images/Emo10.gif

את מרגישה כמו מכונה שצריך להפעיל אותה. אני הייתי לוקחת את זה וזהו, מתנחמת בזה שההריון יהיה טבעי

יעל@

New member
עמיתוש ../images/Emo13.gif

תודה, ואני ממש מתנצלת על השאלות. ממש סליחה. ואני אקח וזהו... הריון טבעי.......... מתאים לי. יעל

למעלה