HELP!!!!!!!

ל א

New member
האמת שעוד לא ממש הצלחתי

להבין מה אתה רוצה להגיד. החינוך האירופאי לא עובד פחות טוב מבחינה כלכלית. ארה"ב לא נמצאת במקום טוב יותר מבחינה כלכלית מזה שהיא היתה בו לפני מאה שנה. ויעילות יכולה להיות דבר מעניין.

ל א

New member
אני מניח שאתה מכיר חינוך

לא פטריארכלי, שמאפשר התקדמות רחבה בתחומים לא ספציפיים. אז אולי תחשוף בפנינו את התגלית בקווים קצת פחות כלליים, כדי שנוכל להתפעל גם. אם תוכל לחשוף באותה הזדמנות מה התרבות המערבית מגדירה כבסיס החינוך, זה גם יהיה נחמד. אני תמיד בעד אמצעי מניעה (של שעמום, כמובן...). ועוד בקשה קטנה (קצת לא נעים לי, אבל אני מרגיש צורך). אתה מכיר מדינה אחרת שעושה משהו טוב (רגע, אל תתפרץ ב"לא", יש המשך) ממניעים נכונים, אותנטיים ואלטרואיסטיים? אם כן, אז גם כאן אני מבקש בהכנעה שתסיר את הוילון מעל התעלומה המרתקת, כדי שכולנו נוכל לחזות בנס. ולסיום, רק אזכור קטן של עובדה: התרבות המערבית היא זו שהביאה לעולם את הפלורליזם והיא גם היחידה שמייצגת אותו. ובברכת הלאה צדקנות ננוחם.

gordiwow

New member
התרבות המערבית

הייתה פלורליסטית פעם, מזמן. ההתנשאות שלך לא לרוחי, אז אני אחסוך משנינו את הדיון המביך, מבחינתך, עקב העובדה הבלתי ניתנת לערעור שאני צודק. לילה טוב, ובברכת הלאה חשיבות עצמית ונפיחות ננוחם.

דוסטו

New member
גורדי, שכח מה'לא' הזה. ווכחן נפוח

להכעיס, שיתווכח איתך רק לצורך הוויכוח.

ל א

New member
אני לפחות יודע להתווכח

כשמישהו מבקר את דעתי אני מנסה להסביר לו למה הדעה שלי נכונה או למה הוא טועה וכשמישהו מבקש הבהרות, אני מבהיר. אני לא מכנה את דבריו "בולשיט", ולא קורא לו להתבייש ולהיכלם ומניח שבזה הובהרו כל טענותי. אבל לשניכם יש שיטת פעולה משעשעת ומאוד לא חסכונית מבחינה רגשית: להיעלב, לנקום ולהיות מרוצים מעצמכם. אז נוק יורסלף אאוט.

gordiwow

New member
אתה מחמיא לעצמך

אף אחד לא נעלב ממך, ואף אחד לא השקיע מאמץ ב"לנקום" בך. הדבר היחיד שצדקת בקשר אליו, זה שאני מרוצה מעצמי, ואני חושב שיש לי סיבה טובה... אבל באמת שזה מיותר, אין לי עניין לריב עם אף אחד, אז אם נעלבת מזה שקראתי לדבריך בולשיט, אני מתנצל, ואם אתה מוכן, נסכים על זה שאנחנו לא מסכימים. שבוע טוב.

דוסטו

New member
ל א -אתה נאד נפוח

וכטבעו של נאד הוא מפיץ ריח רע אבל אחרי כמה דקות לא נשאר ממנו סימן וזכר.

ל א

New member
זה קצת לא הוגן

לנזוף בשנינו. הוא השור. אני רק הסמרטוט האדום...

דוסטו

New member
אתה אכן סמרטוט.

באשר אלי - במקרה הטוב פר. יש הוכחות שלא שור.

ל א

New member
ידעתי שתקפוץ ../images/Emo6.gif

אפילו כלבלב מורעב ששמים מולו צלוחית דוגלי פחות צפוי ממך. אז מה? אולי תתחיל להתנהג כמו בן 6? שמעתי שכבר עברת את גיל 5.

למעלה