help!!!!!

phsico

New member
help!!!!!

חבר'ה תעזרו לי בבקשה. כל מי שכבר נשבר לו הלב, תגידו לי בבקשה איך אוספים את אותם השברים וממשיכים הלאה? איפה מוצאים את אותה יד מלטפת שתמחה את הדמעות? את אותו החיבוק שיחזיר את הביטחון שבסופו של דבר הכל יהיה בסדר? איך קמים בבוקר שאחרי ומתחילים מחדש אחרי שכל כך הרבה אבד? איפה מוצאים את התשובות לכל השאלות האלה? והעיקר איך לומדים לחיות בלעדיו?

טוב, את האמת? אין לי........../images/Emo4.gif

שמץ של מושג!!! וגם אני חושבת שאני עוד מעט ישאל את כל השאלות האלה, כי לפי מה שאני יודעת, ולפני מה שאני סיפרתי כאן, עומדים לשבור לי את הלב ליותר מ-2 חלקים!!!!!! אבל תמיד יש חברה שמנחמת. תמיד את יכולה למצוא אהבה חדשה! ורק שתדעי- חיים רק פעם אחת ובגלל זה צריך לדעת שהחיים לא קלים ואחרי שיברון לב צריך להמשיך הלאה!!! אולי הוא לא היה הגבר הנכון? זה לא אולי, זה על בטוח! הגבר הנכון שלך יגיע בלי שתיראי ולאחר זמן מה תביני שזה הוא! הוא מחכה לך שם באיזה מקום, את מחכה לו.כל מה שאני יודעת ואני יכולה לספר לך זה שזה ששבר לך עכשיו את הלב, יבין אחר כך שהוא זה שהפסיד, כי את תימצאי את הגבר ה"מושלם" שלך והוא יקנא! תראי לו שהוא לא הזיז לך כדי שהוא לא ירגיש ניצחון! תראי לו שהוא הפסיד ילדה מופלאה ושלך זה לא אכפת! אני יודעת מה זה כשכבר נימאס לו, טו2, אני לא יודעת ממש, אבל אני ידע. אבל מה שאני יודעת שלמרות הכאב צריך להמשיך! אל תתני לצרות שלך לבאס אותך כי הם הורסים את החיים! כמו שאמרתי- חיים רק פעם אחת ולכן תנצלי כל רגע בחיים שלך לטובת הכיף ולא לרע!!! אני בטוחה שהרבה אנשים אוהבים אותך ויתנו לך יד, ינחמו אותך ויוציאו אותך ממשבר!!!! זה מה שהחברות הכי טו2ות שלי עשו לי כשאני הייתי במשבר, ירדתי בלימודים והכל, וכשראיתי את הכל, כשהסתכלתי לעבר, הבנתי שאני ניצלתי רגעים בחיים שלי לטובת הצרות שלי ושזה לא היה שווה את זה. אבל כל אחד בחיים שלו צריך קצת כאב, קצת לחוות צער, וכל אחת צריך רחמים..... אין הרבה מה לעשות חוץ מלהמשיך בחיים. טו2, אמרתי את מה שאני יודעת וחושבת!!!!! מקווה שעזרתי. אוהבת, הילה.

nobodys girl

New member
שלום לך,

אני לא אשקר לך, ואגיד מיליון דברים מנחמים כמו "יעבור לך" או "תמצאי מישהו טוב יותר" והכי גרוע "הוא לא שווה את זה" כי אני שונאת שעושים לי את זה אם את מחפשת את כל המילים האלה, שהן ממש נחמדות, אבל כולם כבר אמרו, את לא תמצאי אותך בהודעה שלי. זה קשה, ויעבור זמן עד שזה יכאב פחות את לא תפסיקי לחשוב עליו מחר ואפילו לא מחרתיים, וזה לא משנה כמה זמן הייתם ביחד או מה בדיוק הקשר בינכם אם אכפת לך מספיק ממנו כדי שיהיה לך קשה, אז יהיה קשה והדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לא לשקוע באומללות ורחמים עצמיים ומה כן עושים? נושמים עמוק. לא שוקעים באובססיביות. לא מחפשים את הקירבה של מי שפגע בך. נותנים לחברות לשעשע אותך, להוציא אותך החוצה ולהסיח את דעתך לא משמידים שומדבר שמזכיר אותו, אבל מכניסים את זה מתחת לכל הבלאגן בארון, תתפני לזכרונות כשיעבור לך ממנו צריך הרבה כוח רצון כדי לעבור את זה הכי קל יהיה להכנס לדיכאון, להתבכיין שאת מתגעגעת, שהוא חסר, שהוא הכי טוב בעולם, שלא יהיה לך אף אחד יותר בחיים... אבל את לא מחפשת את הפיתרון הקל אלא את זה הנכון, לא? פותרים את הבעיות האלה לאט לאט, נאחזים חזק בידיים שחברים מושיטים לעזרה, אלה כתפיים שאת יכולה לבכות עליהן, אלה אוזניים שיקשיבו לו, ואלה ידיים שיהיו שם תמיד פרושות לחיבוק מעודד וגדול. זה קשה, באמת שאני יודעת אבל את מסוגלת לזה, כל אחד יכול בסופו של דבר לבבות שבורים מתאחים, אבל רק אם נותנים להם הזדמנות זה תלוי רק בך, וזה הדבר הכי קשה. שלך אדוה

../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo42.gif../images/Emo165.gifתסמכי עלי../images/Emo20.gif

לבסוף-הכל מסתדר....לי אני מוכרחה להתוודות לפני כמה חודשים נשבר הלב בצורה רצינית כשאחד שהיה האהבה הראשונה שלי אהב חברה שלי והיא אהבה אותו,והוא הזמין אותה לסרט פעם אחת (לאחר כמה זמן היו חברים אבל זה כבר סיפור אחר.)ואני פשוט נקרסתי
והיום,הוא מחבב אותי מאוד (ואני עדיין,אבל רק מחבבת אותו כבר לא אוהבת אותו ובטח שלא כמו פעם...)והכל הסתדר לבסוף,הם נפרדו ממזמן כבר ו..הכל יצא רק לטובה
סמכי עלי כמו שאומרים(וצודקים
)הזמן מרפא את הפצעים ובמקרה הטוב כמו שלי קרה-הזמן עושה את שלו..

למי לא נשבר הלב פעם?

חמודה, ממשיכים הלאה, בוכים כועסים וכל מה שצריך, וממשיכים, ומתי שהוא אפילו צוחקים על הקטע, תאמיני לי שכן, קמים בבוקר ונכנסים לשגרה, נכון יש גם שיגרה של בכי, ודכאון, והדמעות עוזרות להרגע, ואין מילת קסם, פשוט ממשיכים הלאה עם כל הקושי, ולומדים לחיות בלעדיו, לא כי רוצים אלא כי אין ברירה. נכון שהכל מזכיר אותו, נכון שהוא כל הזמן בראש, נכון נכון, אבל את היא היד שמלטפת את הדמעות שלך רק את, ובעוד זמן מה הכל יראה הרבה יותר טוב.

למעלה