HELP

v rossi

New member
HELP

ניסיתי את כל סוגי כדורי המציצה נגד כאב גרון נוראי שתקף אותי יחד עם חום, כאבים וחולשה. נדה! כלום! יש איזו תרופת סבתא שאפשר להכין מלימון, דבש ואנאערף שתעזור לי?

קובי כ

New member
קודם כל תגש/י לרופא

לוודא שאין דלקת על רקע חיידקי. במידה שכן יש דלקת על רקע חיידקי, הרופא ירשום לך אנטיביוטיקה. בברכה,

v rossi

New member
תודה אבל בחיים לא לקחתי אנטיביוטיקה

וגם לא אקח.

קובי כ

New member
לאוהד

אם כך, אני רוצה לציין לך שחבל שלא תיגש לרופא, משום שאנטיביוטיקה, בניגוד להלך הרוחות ולחשיבה הכללית הצילה ומצילה רבים מזיהומים שונים ולולא אנטיביוטיקה אנשים היו מתים מסתם זיהום. בינתיים אתה יכול לגרגר נוזל בשם גרגול (זה במידה וכל סוגי כדורי המציצה למיניהם לא עזרו לך) ואתה גם יכול לשתות תה עם דבש. לדברים הללו יש אפקט מסויים שמקל על הבעייה בגרון. בכל מקרה, אני רוצה לחזור על ההמלצה הראשונה שלי ולייעץ לך לגשת לרופא (עדיף רופא אף, אוזן גרון) שיבדוק בתור נקודת התחלה במה מדובר. בברכה,

shiri

New member
בתור אחות שעובדת בהמודיאליזה כבר

5 שנים נתקלתי בהרבה מידי מטופלים שלקו בגלומרולוס-נפרטיס ובמחלות כיליה אחרות והגיעו עד אי ספיקת כליות (כן! כן!) כתוצאה ישירה של זיהומי גרון סטרפטוקוקליים בילדותם שלא טופלו כראוי. בהחלט לא הייתי ממליצה לך לזלזל בחשיבות האנטיביוטיקה שכן אתה עשוי להצטער על כך צער רב בעתיד.

למעלה