help

michalas

New member
אוך../images/Emo70.gif תסתום את הפה כבר../images/Emo70.gif

מי אתה חושב שאתה!?!?!? אלוהים?!?!!? אתה לא יכול לבוא לפה ולהגיב בצורה מגעילה לכל מי שבא לו לכתוב פה משהו!! תן לבן אדם להגיד מה שבא לו, ולעשות מה שבא לו! ואם מה שבא לו זה לעשות קעקעוים כמו של טום- כן, להעתיק ממנו, אז מה אכפת לך?? אני חושבת שזה ממש סבבה שיהיו לך עקועים כמו של טום! ובאמת חינה עדיף כי אח"כ יכול להיות שתצטער על זה...

ALMIGHTY

New member
אני כן יכול להגיד לו!

זאת זכותי להגיד לו כל דבר שאני רוצה. שיפגע, שלא יסכים....מה אכפת לי? הוא סתם ילד קטן...רגע, זאת לא ילדה? המממ...אני מריח גרופית ועולות סיטואציות על בית קברות, ריח של דם, שיער חרוך ורצח המוני של נערות עם חולצת בריטני...

ALMIGHTY

New member
כן, אבל אני חופשי.

ואני אבוא לאכול את כל המשפחה שלך.

l3linker182

New member
היי

מיכל והאיי סי קיו שלי זה : 120776066 אם עוד מישהו רוצה לדבר הוא מוזמן כל עוד הוא לא חולה נפש ...אהם אהם .. ביי מיכל תמצאי אותי באיי סי קיו ...

l3linker182

New member
סבבה

יש חופש ביטוי אבל לא באים כמו אפסים סתם לעצבן חופש הביטוי שיהיה נחמד ואם הוא רוצה לנסות לעצבן שיעצבן חברים שלו !!! זה פורום של בלינק אני שאלתי שאלה או שיעזור או שיגיד שלדעתו זה דפוק שאני יעשה קעקעוע אבל שיסתום ולא יהיה אפס !!!! לא פלא שיש אנשים חארות במדינה הם מתחילים מאנשים אפסים כמוהו !!! שילמד לסתום

B i z z y D

New member
כל אחד והדעה שלו.

מותר לו להגיד מה שהוא רוצה להפך, אתה לא חייב להגיב. ואם אתה מגיב זה בעיה שלך. ואל תערבו אותי בזה

Bob rowely

New member
מה הקשר

אתה לא רוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי דברים שאתה עושה תאר אותך הולך ברחוב עם הקעקוע הזה ואנשים חושבים שזה סתם עלוב אתה לא תרצה לדעת? לפי דעתי אפילו אם זאת לא תגובה נעימה כדי לך לשמוע אם אתה רוצה אל תתיחס..

l3linker182

New member
פששש

גבר ... טוב טוב טוב............ סתום !!!! בן כמה אתה ?!? 3 ?? אתה כזה גבר מאיים מאיים ..!!! אתה כל כך הרבה מדבר אתה כזה גבר רק תגיד לי איפה אתה גר באמת אם אתה לא מקבל דקירה או 2 אני באמת אפס נו מישהו אם פה גדול כמו שלך שחושב את עצמו בטח לא פוחד מאיומים של ילד קטן נכון ?!? כדי לך לסתום ראסמי ... אם אתה רוצה לרדת אל אנשים ולאיים על כולם לך לפורום חולי נפש !!! ותודה לכל האנשים האחרים פה על התמוןנות או העצות שהם היו נחמדים או על כאלה דברים !!! D:

ALMIGHTY

New member
אני גר מתחת לבית שלך

אורב מתחת לאמא שלך ואז אני אחורר אותו. אז תיזהר, מתוקי

R E D E V I L

New member
מי זה ראסמי?

אגב מזתומרת לעשות קעקוע על עצם? תן דוגמא למקום שהוא עצם כי לא ממש הבנתי... אגב גם אני רוצה לעשות קעקוע, זה מאוד יפה! וגם אמרו לי שאני אף פעם לא יצטער על מה שבחרתי כי זה תמיד יהיה לי יפה...

ALMIGHTY

New member
רסמי=רשמי

לך תעשה קעקוע ילדה טיפשה. אין לך מושג מהחיים שלך, את פשוט מטומטמת. אין לך זכות קיום, יא גרופית מלוכלכת

ilbe182ebli

New member
טוב דבר ראשון זה ילד לא ילדה!

דבר שני, ראסמי זה ראאאסמי,, לא רסמי ולא רשמי... זה כמו... יענו, ראסמי= באמת רק ב"שפה" אחרת... והוא התכוון לא לעשות על העצם עצמה, אלא לעשות מעל מקום שיש עצם קולטת ולא סתם בשר כמו למשל, על הירך או לוידעת מקום שיתקמט! נגיד מקום שיש קצת פחות בשר שיתדלדל עם השנים...

LB 182

New member
l3linker182

אם תעשה בסוף את הקעקוע תשים בבקשה תמונות בפורום.... אה ובהצלחה!

למעלה