help

l3linker182

New member
help

היי כולם D: המון זמן לא כתבתי .... \= אממ.. אני צריך עזרה ... אם למישהו יש תמונה אבל באיכות טובה של הקעקועים של תום על היד ...(צמיד הצדפים והארנב ) אם הוא יכול בבקשה שיעלה את זה לאתר ... בקשה אני רוצה לעשות תצמיד צדפים ותארנב ... ואני לא מוצא באיכות טובה .. יש לי תמונה ענקית שלהם בחדר אבל אי אפשר להביא את זה למקום של קעקועים .. אז אם למישהו יש תמונה באיכות טובה של הקעקועים של תום כולם במיוחד היד בקשה שישים אותם פה תודה D :

hen182

New member
בואנה באמת אתה הולך לעשות קעקוע?

זה מה שמאצתי

R E D E V I L

New member
גם אני

רציתי לעשות את זה לפני שנה, אבל ירדתי מיזה ברגע האחרון, כי קעקוע זה אמור להיות משהו שמאפיין רק אותך, וככה אתה מעתיק מי טום... אם אתה רוצה תעשה אחד מהם, או את הארנב או את הצמיד, כי יש את זה למלא אנשים אבל להעתיק את שניהם זה העתקה מי טום... ואיך אתה חושב שתיראה עם ארנב כזה בעוד 30 שנה? ובן כמה אתה בכלל? נ.ב- מישהו יודע מה מסמל הצמיד צדפים הזה?

ALMIGHTY

New member
עכשיו- לתרגם את redevil לעברית

תתפוס את עצמך בידיים יא פוזר קטן ומושתן! אתה סתם פישר שחושב שקעקועים ובלינק זה פאנק. כי יבוא יום ואתה תשמע להקות אחרות ותבין שבלינק זה קקה ותתחרט כל פעם שתסתכל למטה (על היד-יא סוטה). מצד שני, יש קלינקות שמבצעות הורדות קעקועים.

ALMIGHTY

New member
הארנב

what's the story behind "the blink-182 dancing rabbit"?- tom came up with the idea, and our roadie's brother did the drawing. we really liked the way that it came out, and somehow it has become our logo or whatever. but some people are bummed on it because it isn't tough or punk enough or whatever. but i still think that it's cool. in fact, several times kids have come up to us at shows and showed us tattoos that they got of the rabbit, which really stokes me out.

l3linker182

New member
מי אתה בכלל ?!?

מי אתה שתגיד לי מה לעשות ?!?!? אני יעשה מה שבא לי ואתה מושתן תסתום ותלמד לדבר יפה !!!! אני שומע להקות בלינק הם לא להקה מוכשרת במיוחד אני אוהב תמוזיקה שלהם והם קורעים אותי מצחוק !!! תאמין לי שאני מבין יותר ממך בלהקות אני עקרונית שומע מאטל לא פאנק אז תפסיק לחשוב שאתה מישהו או שאתה בכלל מכיר אותי כי אתה סתם אפס !! ואולי לא הבנתם אותי בלי קשר היתכוונתי לעשות לפני חודשיים אבל זה יקר מדי !! 600 שקל או יותר אפילו יוצא הצמיד צדפים אין לי מספיק כסף אני מיכתוון לעשות כניראה אם חינה אצל חבר כל חודש ככה אני לא ידפק לכל החיים ואם בסוף אני ירצה לתמיד אני יעשה !!!

green day girl

New member
אממ..

גם לפי דעתי אם אתה עושה קעקוע כמו שיש לטום אז זה כאילו שאתה מושפע ממנו או משהו (וזה ככה) ואז זה סתם דבילי לחקות מישהו אם אתה אוהב את השירים שלו.. ובלינק היא לא להקה עד כדי כך גרועה אבל יש להקות הרבה יותר טובות ממנה.. GREEN DAY ROCKS!!

I3link 182 Girl

New member
נו באמת....

פוזר קטן ומושתן?!?!?! מה זה השטויות האלה?! ומה זה עניינך בכלל?!?! זה מה שהוא רוצה לעשות זה מה שהוא יעשה! ואולי בלינק לא מוכשרים מבחינה מוסיקלית... אז מה?! הוא אוהב אותם! זכותו! אתה מודע לעובדה שלא חייבים להיות כל כך בוטים ולא לבקר דעות של אנשים בכזאת צורה בוטה נכון?! אני די מרחמת עלייך שככה אתה רואה דברים... כלומר.. שאתה לא רואה ומקבל דברים אחרים שהם לא אתה... חבל...

l3linker182

New member
כל אחד ..

כל אחד עושה מה שבא לו ... אם אתה רוצה תעשה אם לא על תעשה !! אף אחד לא יגיד לי מה לעשות אם אני ירצה את זה אני יעשה אני יעשה את כל הקעקועים של תום ושל טראוויס אז מה .?!? זה מה שאני ירצה בחיים זה מה שאני יעשה !! כרגע יש לי עגיל בשפה !! אז מה כי לתום יש גם להוריד ?!?!? ואני בן 16 וכמה חודשים כיתה י"א

ilbe182ebli

New member
אתה צודק כל אחד יעשה מה שבא לו

גם אם הוא מעתיק, חפיף.. אבל אני נגד קעקועים ביכלל בכללי.. בעוד איזה שמונים מיליון שנה (כשתהייה זקן, יותר מבוגר..) זה יהיה מקומצ'ץ',... ו... לוידעת תחשוב הלאה! כן נכון צריך לחיות את היום ולא להסתכל כל הזמן קדימה אבל בכל זאת אם תצטער תצטרך לעשות ניתוח וניתוחים זה לא משו שכדאי ממש לעבור והרבה מאד מצטערים אחרי שהם עושים קעקוע!

shiepki

New member
נראה לי שזה זה!!

זה רק הארנב וזה לא על טום, אבל אני מקווה שזה מה שהתכוונת

LB 182

New member
עצה אישית --------------->

אני לא כל כך ממליץ לך לעשות קעקוע אמיתי אבל תעשה מה שבראש שלך. אם אתה עושה קעקוע בכל זאת, אני ממליץ לך לעשות אותו על עצם כלשהי כי ככה כשתהיה מבוגר הקעקוע לא יהיה כל כך מקומט יחסית לקעקוע על עור שהוא לא על עצם.... (צוואר וכו'....)

למעלה