help!

gmgy

New member
help!

טוב, אז זה לא באמת דרמה אבל אנחנו עושים עוגיות מזל לאורחים ואנחנו יכולים לעשות עד עשרה כיתובים. יש הצעות?? בינתיים יש לי "התמונות יהיו באתר _____, תודה שבאתם גיא וגלית" הציעו לי לעשות דברים קצת יותר מעניינים מזה אבל אין לי רעיונות... זה חייב להיות קצר עד 10 מילים כדי שייכנס לעוגיה

אתי@

New member
../images/Emo45.gif גנבת לי את המילים מהמקלדת

זה בדיוק מה שרציתי להציע

gmgy

New member
מקפיצה

כדורסל כדורסל כדורסל כדורסל כדורסל כדורסל

shelycat

New member
מה דעתך על דברים קצת פחות

קונבנציונליים? למשל כמו עתידות בבזוקה: עד גיל 21 תגיע לירח.... עד החתונה זה יעבור..... כל מיני בדיחות ומשפטים לא רציניים כמו: מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני. אכלת פלפל שתה מיץ..... בקרוב אצלכם....

gmgy

New member
כן כן כן כן

שליקאט - כאלו - יש עוד רעיונות?!?!?

...........

If love is blind, how does love at first sight work?
Gravity is not responsible for people falling in love -Albert Einstein

יעלי2

New member
אני בעד אימרה עם משמעות כי אחרת

לא ידעו שעשיתם בשביל החתונה ויחשבו שקניתם מוכן. אפשר לדוגמא לקחת אמרות עם רגש או שקשורות לאהבה של פו הדב מפו ולכתוב אותן בעברית. יכול להיות להתראות אצלכם / בקרוב אצלכם (פולני ואישי). ל צריך להמציא את הגלגל בקטע הזה, רק לשכלל אותו.

POOH*

New member
יש לי שניים - מקווה שזה הכיוון:

* החכמים האלה, בעלי השכל האלה - מוזר, אבל הם אף פעם לא מבינים שום דבר. * זה פי אלף יותר נחמד להיות בשניים. שניהם מספר שנקרא ´ופו היה אומר..´ אח"כ אני אחפש לך עוד דברים בספר עצמו... POOH

דפי26

New member
גם אני חושבת שכדאי שידו שזה מכם...

משפטים חמודים עם גיא וגלית או משפטים מתחכמים שקשורים לחתונה....

POOH*

New member
ועוד דברים שמצאתי...

הכל מכל מיני ספרים של פו... * קשה לחיה קטנה להיות אמיצת לב. * זכרו שרוב האנשים מעדיפים לדבר עם אלה שמשוחחים איתם בדרך ישירה, ויודו להם באם יבחרו מילים קלות וקצרות כמו: "אתה בא לצהריים?" * רצוי לזכור שנושא שיחה המרתק אותך לא בהכרח מרתק גם אחרים. * לדון באריכות ובפרוטורוט בנושאים עתירי שיממון, אין זה רק גובל בחוסר נימוס משווע, אלא גם בהזמנה לאלימות [לאו דווקא מילולית] * "תודה רבה" - זהו הדבר הנכון לומר כל אימת שמעניקים לך תואר אבירות. מקווה שמשהו מזה יעזור לך... בכל מקהר יש פה כמה ספרים עם כל מיני משפטים את מוזמנת לסרוק אותם במפגש...
POOH

סמיילי22

New member
המוטו שלי

להתעצבן הוא להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים וגם: תן חיוך - זה בחינם

gmgy

New member
אוקיי - מקפיצה

בינתיים אהבנו מאוד את כולם אבל מקפיצה שוב לעוד דעות

POOH*

New member
עוד כמה... [לא קשורים לפו...]

* אכילת שוקולד לא תפתור את כל בעיותיך, אבל, מצד שני, גם לא תזיק. * If you think getting old is hard; You should try getting younger! ! ! * You can full all the people some of the time You can full some of the people all the time, But you can’t full mom! * מי שאוהב לא מזדקן, לא מאפיר לאט אל השיגרה POOH

למעלה