Help!!!

slim_girl

New member
Help!!!

אוקיי...! אז הנה בקשה!!! חנוכה מתקרב ואיתו גם הכריסמיס. יש לי חברה נוצריה מאוד מאוד טובה שגרה בהולנד וכל השנה אנו שולחות מתנה בחגים הללו - היא אליי בחנוכה - ואני אליה בכריסמס... היא בת 16, והמתנה לא חייבת להיות קשורה לכריסמס. הגבלה עד 100 שקלים, מחפשת רעיון מקורי וחמוד = כי היא תמיד שולחת דברים מקוריים ויפים ואני רוצה פעם אחת אני להפתיע אותה!
תודה רבה מראש! Slim.

TheBlueOne

New member
הממממ

יש לה זיקה ליהדות או משהו? כי אם כן את יכולה לשלוח לה חנוכייה יפה, סתם בשביל הסימבוליקה :). את יכולה לקנות לה ספר יפה באנגלית או משהו לחדר שאת יודעת שאין לה- משהו מיוחד כמו מנורת לבה או לונג גדול לתלות לקיר... מה עם נעלי בית חמודות?! בישראל יש המוווון נעלי בית מיוחדים בצרת חיות פרוותיות.. אני בטוח שאין כאלה איפה שהיא גרה!! :) או אפילו חולצה מיוחדת עם הדפס מיוחד.. אולי תמונה שלכן ביחד ומכתב על החולצה או משהו בסגנון... אני אנסה לחשוב על עוד רעיונות... :)

slim_girl

New member
תודה רבה.... יש עוד רעיונות?

אין לה זיקה ליהדות.... אני רוצה לקנות משהו שאני יודעת שדי מיוחד ולא כל כך רואים בהולנד מה שקשה כי זה בכל זאת אירופה - ומה אין שם??? נעלי בית - לא מתאים לה.. לא יודעת... אין לנו כל כך הרבה תמונות ביחד, אז ... :/ אבל באמת תודה רבה על הרעיונות!!! יש עוד? Slim

ShirShir

New member
מתנות לחו"ל

איזה כיף לקנות מתנות לחברים בחו"ל.. הייתי מארגנת מתנה לפי נושא. *את יכולה לשלוח לה חבילה לפי החושים.. חוש המישוש (קרם גוף של ים המלח-מומלץ!), חוש הראיה (קלטת וידאו שתצלמי בארץ..חוויה!), חוש השמיעה (דיסק) חוש טעם (שוקולדים, ממתקים של חברה ישראלית) חוש ריח (נר ריחני, בושם, מבער לשמן ארומטי..) ואפשר אפילו חוש שישי (ספר אסטרולוגיה באנגלית). *כל החבילה בצבע אחיד. לדוגמא לכריסמס אפשר הכל באדום-לבן-ירוק, או כדגל ישראל הכל כחול-לבן או רק צבע אחד זה הכי יפה ומיוחד. (המתנות עצמן יכולות להיות כל מיני דברים קטנים וחמודים באותו צבע. כמו מחזיק מפתחות, תכשיט עם אבן באותו צבע, גרביים, צללית/איפור בצבע הזה, לק לציפורניים, נייר מכתבים+ עטים צבעוניות שתוכל לכתוב לך מכתבים ועוד.) * ערכת חורף-לקנות לה צעיף וכובע צמר לחורף הקר והאירופאי, גרביים עם דוגמא מדליקה,מחממי אוזניים, כפפות וכו´..וכו´.. מה דעתך? מקורי? ספרי לנו מה עשית..
שירשיר

slim_girl

New member
רעיונות גדולים!!! כבוד על המקוריות!

אני בחרתי בקטע של הצבע...! אני אעשה לפי הצבע האהוב עליה או כריסמיס - עוד לא החלטתי... את החושים - אני אעשה ליום הולדת שלה!!! :) אני אצלם לה ברכה ממני ואכין לה דיסק עם שירים מתאימים.... באמת הרבה הרבה הרבה תודה, אין לכם מושג כמה עזרתם! Slim.

roya9

New member
מה דעתך על חמסה?..

לחמסה אין דווקא כל כך זיקה ליהדות מכיוון שהוא למזל יותר וזה נורא חמוד לשים בחדר משהו למזל מדתות אחרות כמו שלנו יש את המוביילים של האינדיאנים.. מקווה שעזרתי.. רועי

למעלה