Help!!!!!!!

Help!!!!!!!

טוב זה ארוך אז תזהרו בקיץ עברתי מישראל לארה"ב והכרתי כמה ילדים בכיתה שלי בקיץ וכולם ממש נחמדים!! אני חושבת שאני מקובלת כי אני חדשה והביצפר שאני הולכת אליו זה ביצפר פרטי יהודי(זה כמעט ביצפר רגיל רק שלומדים עברית ותנ"ך והוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קטן!!!!!)בכל הביצפר יש 180 ילדים וזה הולך מהגן עד כיתה ח´! בכל שכבה יש כיתה אחת עם בערך 20 ילדים בכיתה ואני בכיתה ז´ (ואחי התאום איתי בכיתה)אז הבעיה היא שיש ילד אחד שהוא בכיתה ח´ והוא ממש ממש חמוד הוא די מקובל ואני מחבבת אותו אני ממש לא מכירה אותו אף פעם לא דיברתי איתו אבל הוא פשוא נראה לי ילד נחמד כזה אז אני נורא ביישנית ואני לא יוכלה אפילו להגיד לו היי כי אז הוא יחשוב שאני מפגרת או משהו כזה ויספר לחברים שלו "שהילדה החדשה מישראל ממש מפגרת" כיאלו אני לא חושבת שהוא יגיד משהו כזה בכלל כי הוא נראה לי ממש נחמד אבל אני לא יודעת! (דרך אגב חברות שלי יודעות שאני מחחבת אותו) ואני רוצה להכיר אותו אבל אני כל כך ביישנית להגיד לו שלום בגלל שהוא בכיתה ח´ ולבנים בכיתה שלי אני מדברת כל הזמן! כך שאני לא ביישנית ליד בנים אני פשוט לא יוכלה להתחיל עם משהו שהוא בשכבה מעלי! הוא הוא כל כך חמוד אני גם לא יודעצ אם הוא מחבב אותי בכלל כי לפעמים אני רואה אותו מסתכל עלי אבל זה לא אומר שהוא מחבב אותי כי אני רואה אותו מסתכל לא רק עלי אז הבעיה שלי איך להתחיל איתו? מעולם לא חייבתי ילד בשכבה גדולה מעלי ואני לא יוכלה לשלוח חברה שתאשאל אותו אם הוא מחבב אותי כי אף אחד מהבנות לא תסכים!! אז מה לעושת?? שיו אני ממש צריכה את העזרה שלכם!

eb182

New member
אם זה מנחם לי יש בעיה דומה

אבל אצלי הוא שנתיים יותר גדול ממני אבל זאת לא ממש הבעיה כי כולם מ-ט´ עד י"ב ביחד. אני אפסיק לזבל עכשיו כי אין לי עצה טובה.

sivani

New member
המ...אני אענה!

המ...תשמעי, הפיתרון היחיד שאני יכולה להעלות על דעתי זה: א. או לשלוח חברה ב. או לדבר איתו בעצמך "to your crush how you feel, cause they don´t know until you don´t tell them." ואל תתני לו לבאס אותך! בחיים אל תתני למישהו לדכא אותך (ואני הבנאדם האחרון שיש לו זכות לומר את זה, כבר חודשיים אני בדיכאון עמוק בגלל מישהו, אם תרצי אני אספר לך) המ...ובקשר לזה שאת מישראל, אם את בבצפר יהודי, זה בכלל לא צריך להפריע לו והוא סתם אידיוט אם הוא קורא לך הילדה החדשה מישראל. מה קרה, אין לך שם?!
תאמיני לי, זה שאני רוצה, אנחנו דווקא מדברים (איזה חמודי הוא דיבר איתי היום...אבל אני לא קשורה לעניין כרגע) ודווקא הוא נשמע נורא מתעניין שאני מישראל וכאלה כי יש לו המון חברים יהודים, ואני ידידה של החבר הכי טוב שלו שהוא גם יהודי וגר בארץ איזה 6 שנים
הא כן, ואני מציעה שפעם הבאה תלכי לפורום המומחים של תפוז לעניינים האלה-בעיות בגיל ההתבגרות
ברצינות, לא בגלל שאני לא רוצה שתכתבו פה על הנושאים האלה , ובאמת שזה מקובל עלי כי זה גם קשור (אתם יודעים,"חיי אהבה" במקום חדש) אבל אני חושבת שהם יתנו לך עצות יותר טובות משלי כי בינינו,אני אומרת הרבה דברים על העניינים האלה ולא מצליחה לקיים חצי מהם (כולל ללכת להגיד לו לבד,איזה ידידים נחמדים יש לי...
) בהצלחה!
סיון

למעלה