HELP!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא PIT2
  • פורסם בתאריך

PIT2

New member
HELP!!!!!!!!!!!!!

יש לי את המשחק WWF Smcakdown 3. כאשר אני משחק במשחק הכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס ל-Story mode המשחק נתקע.... לי יש הסבת משיח. בדקתי את הדיסק אצל חברים עם neo ו-s-box והם אומרים שהמשחק הולך חלק...כולל ה-stroy mode... השאלה שלי - איך זה הגיוני?! כמו כן, יש לי את המשחק MX rider... בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא עלה חלק. לאחר מכן ניסיתי להפעילו שוב ושוב איזה 5 פעמים ובכולם הוא נתקע בתהליך ה-loading בתחילת המחשק לפני המסך הראשי. כיביתי את המכשיר והפעלתי את המשחק שוב אחרי משהו כמו 15 שעות שהמכשיר היה כבוי. המשחק - עלה חלק. אבל בפעמים הבאות שניסיתי להפעיל את המשחק שוב הוא נתקע. מה אני יכול לעשות?????? יש לי את הפלייסטיישן כחצי שנה ואת ההסבה ביצעתי לפני כחודשיים. אנא עזרו לי!!!!!

SolidSnake

New member
המשחק כנראה שרוט.

תבדוק אם המשחקים של החברים שלך עובדים לך.

game boy

New member
תשובה.

למי שמכיר את רזי הפלייסטיישן 2 היטב,אני יכול להודיעך שיש עשרות תופעות בפלייסטיישן 2 שאין עליהן הסבר חד משמעי. אחת מהן-אילו התופעות שהזכרת.קל להגיד שיש בעייה עם הצריבה,אבל אני לא נעול על זה. בפירוש ישנם מישחקים (באופן אקרעי) שאינם עולים במכשיר ספציפי לעומת מכשיר אחר שבו הם כן עולים(למרות שבמכשיר יש את ההסבה הטובה בעולם). זה המצב, ועליך להמשיך לחיות איתו. אמיר נ.ב. 1.ההסבה שבמכשירך פועלת היטב. אל דאגה. 2.ע"פ בקשתך,השארתי לך את מס´ הפלאפון שלי בפרטי. זו התשובה שתקבל ממני גם בשיחת טלפון.

למעלה