help!!
בנות בנות , מה שלומכן? אז כך הרבה קרה מאז שבאתי לאחרונה וקיטרתי על מצבי.. אבל השאלה שלי הפעם היא כזאת: ביומיים האחרונה יצאה לי פריחה ממש מוזרה בברכי הרגליים, מעט מפושט ברגליים, מעט בצדי הבטן, טיפונת על הזרועות הייתי אצל הרופא משפחה שאיבחן זאת בשם הבא : אורטיקריה - חרלת, בקיצור אלרגיה. התחלתי לקחת שני כדורי היסטמין, במבט אחד זה נראה שזה מעט משתפר, ומצד שני לא. האם יש כאן בנות שמכירות זאת ?האם עזר לכן ? יש לכן תרופות סבתא משהו שיכול לזרז את הטיפול בזה? מזל שזה חורף ולא זמן למכנסיים קצרות.אמאלה
אז ככה עדכון מעט לגבי מצבי הנוכחי : פניתי לרופאת כאבים בשם ד''ר צביה רודיך שעובדת גם בעיר מגוריי וגם בשיבא במחלקת שיקום וכאב שם, שהיא הסכימה להכניס אותי תחתיה כנפיה ולעזור לי בהליך השיקום הארוך. אמרה שאני צריכה עבודה אינטסיבית ומקצועית של לפחות שלושה פעמים בשבוע, ולא בצורה אמבולטרית ולא חזקה מספיק. אני צריכה להחזיר לעצמי את השליטה על חיי ולא האנדו' והכאבים. כמו כן היא אמרה שכן אני צריכה קנביס, אבל תוך כדי עבודה על השרירים והגוף שלי. שזה יהיה מדובר עם טיפולי הידרותרפיה, פיזותרפיה, התעמלות אירובית, טיפול באומנות ,טיפול בכאב,פסיכולוגי ועוד.. (מה שהיה עד כה רק בצורה אינטסיבית יותר.. ) דיי חיפשנו משהו שיהיה קרוב לבית, אבל לצערי אין משהו כזה כמו שיש לשיבא להציע במסגרת שיקומית. הכאבים מקשים עליי יום ביומו, תופעות מוזרות והזויות כמו הופעת החרלת הזאת כעת, גם הפיברומלאגיה הכאבים בידיים מקשה עליי להקליד או לכתוב, שלא לדבר על ללמוד שעוד לא התחלתי ללמוד כמו בת אדם כי המוח שלי נהיה ספוג מדי לקלוט משהו, חוסר שינה. אז הגדילו לי את מדבקת פנטה ל 100, ליריקה ל 600, זריקות דפומדרול + לידוקאין שראמטולוג עושה לי. אממ בMRI ראו שיש לי ציסטות בצוואר הרחם, והבלוטות לימפה שלי גדולות ונוכחות, אז הלכתי לרופאת גסטרו שהמליצה לי על אבקת קונסילר לרכך את היציאות ושעליי לעשות את הבדיקה הכואבת והלא נעימה גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה שמשתיהן אני פוחדת כמו מהצל של עצמי
אם יש למישהי פה המלצות אני אשמח ..
בנות בנות , מה שלומכן? אז כך הרבה קרה מאז שבאתי לאחרונה וקיטרתי על מצבי.. אבל השאלה שלי הפעם היא כזאת: ביומיים האחרונה יצאה לי פריחה ממש מוזרה בברכי הרגליים, מעט מפושט ברגליים, מעט בצדי הבטן, טיפונת על הזרועות הייתי אצל הרופא משפחה שאיבחן זאת בשם הבא : אורטיקריה - חרלת, בקיצור אלרגיה. התחלתי לקחת שני כדורי היסטמין, במבט אחד זה נראה שזה מעט משתפר, ומצד שני לא. האם יש כאן בנות שמכירות זאת ?האם עזר לכן ? יש לכן תרופות סבתא משהו שיכול לזרז את הטיפול בזה? מזל שזה חורף ולא זמן למכנסיים קצרות.אמאלה