help!

n1k7n1p8

New member
help!

אני לא יודעת מאיפה להתחיל אז אני פשוט אתחיל.. אני בת 17 והרבה זמן אני אוכלת את עצמי..אני נמשכת לגברים והיו לי כמה קשרים עם בחורים, לפני שנה בערך הכרתי מישהי ונכנסתי לקשר רומנטי איתה, היא בטוחה בנטיות שלה והיא נמשכת אך ורק לנשים. הקשר הזה לא היה גלוי ושמרתי את הסוד הזה לעצמי עד שלא יכולתי יותר ונפרדנו, באזור שאני חיה בו זה פחות מקובל והבחורה איתה יצאתי סבלה מזה מאוד בביה"ס ופחדתי שמישהו ידע על הקשר הזה. בזמן האחרון הכרתי מישהו, ממש איכותי ונחמד וכל מה שאפשר לבקש בגבר..אבל אני לא מרגישה שאני נמשכת אליו, אולי זה כי רק הכרנו ולא תמיד יש משיכה בהתחלה אבל אני מפחדת שאולי אני לא אמשך יותר לגברים, אולי זה נשמע מטומטם. לא נמשכתי לבנות לפני אותה בחורה וזה גרם לי כן להימשך לבנות ולחשוב אחרת על דברים.. בקיצור, אני צריכה עוד דעות...והאם אני בי סקסואלית בכלל? כי עד עכשיו פשוט ניסיתי לא לתת הגדרות לעניין..

CameronLine

New member
את לא חייבת לתת הגדרות

מה זה משנה אם את ביסקסואלית או לא? את מה שאת מגדירה את עצמך. בנוגע למשיכה... יכול להיות, או יכול להיות שאת פשוט לא נמשכת אליו ספציפית. אל תשכחי שמשיכה היא לא לגברים כמשהו כולל או לנשים כמשהו כולל, הן לאנשים בפני עצמם, את נמשכת לאדם, לא למין ולא למגדר שלו. לדעתי את צריכה להירגע, לקחת הרבה אוויר. אף אחד בפורום לא יכול לתת לך תשובות לגבי מה את ולמי את נמשכת, את צריכה לגלות את זה לבד. תהיי עצמך, תחיי את הרגע, תעשי מה שטוב לך, את לא חייבת דין וחשבון לאף אחד. בשלב כלשהו תביני לבד מה נכון בשבילך, מה את כן ומה את לא. עד אז קבלי חיבוק ואת כל התמיכה שבעולם :} קמרון

Unrelated

New member
:)

אם את רוצה להזדהות בתור ביסקסואלית או לא, זו בחירה שלך. לכל אחד/ת יש מילים שהיא אוהבת יותר ופחות, כאלה שהיא רוצה להזדהות איתן וכאלה שלא, ומה שטוב לך זה מה שטוב לך :) ביסקסואליות מוגדרת בתור משיכה ליותר ממין או מגדר אחד, לאו דווקא באותה צורה, לאו דווקא באותה עוצמה, ולאו דווקא באותו הזמן. אם זה מתאים לך או לא, רק את יכולה להחליט :) המון בהצלחה, Unrelated

n1k7n1p8

New member
הלוואי..

שהייתי יכולה לחיות את הרגע בלי לעשות חשבון לאף אחד..אבל רצון זה משהו אחד ומציאות זה משהו אחר.. המשפחה שלי מצפה ממני להיות יותר מדי מושלמת ובוא נגיד שאחרי שהם גילו כמה דברים הם לא היו הכי מקבלים בעולם.. אני יודעת שאני לא צריכה לתת להם להכתיב לי את החיים אבל זה עדיין קשה לאכזב את ההורים \=

CameronLine

New member
לכולנו זה קשה

אבל יש דברים שהם לא חייבים לדעת. אני מתכוונת בתוכך, בחיים שלך, תעשי מה שמתאים לך. אם יצאת למסיבה ופגשת בחורה, ופלירטטתן, והתמזמזתן, הם לא חייבים לדעת שזה אי פעם קרה. לנהל מערכת יחסים בלי שהם ידעו זה כבר משהו אחר. תעשי את ההחלטות שלך, ובסופו של דבר ההורים שלך אוהבים אותך [אני מקווהO:] ורוצים בטובתך, לפעמים הם בטוחים שהם יודעים יותר טוב ממך מהי טובתך, אבל אני מאמין שבסופו של דבר הם יקבלו אותך. את מכירה אותם יותר טוב ממני, כך שזה לשיקולך. [ושלא תביני לא נכון, אני לא דוחף לצאת מהארון, אני רק מנסה להרגיע ^^] אני אישית הופתעתי מההורים שלי בהמון תחומים, ומאוחר יותר גיליתי שגם בת דודה שלי להט"ב-פרינדלי להפליא. שלא לדבר על התמיכה שקיבלתי בבית הספר, גם כבי וגם כטרנס. בקיצור, בהצלחה. רק אל תיכנסי לחרדות, ותיזכרי שיש לך את כל הזמן שבעולם להחליט מי את :}

Unrelated

New member
אני לא חושבת שאפשר

לחיות "בלי לעשות חשבון לאף אחד". כולנו חיות/ים בתנאים מסוימים ולכולנו יש מגבלות ונסיבות שצריך להתמודד איתן. אם ההורים שלך לא מקבלים את הנטיה המינית שלך, את יכולה להיות בארון וזה בסדר גמור, כי ככה את מגנה על עצמך מהיחס שתקבלי אם הם היו יודעים. מצד שני, הבחירה שלך איך להזדהות היא עדין שלך, והיא לא קשורה להורים שלך או לאף אחד/ת אחר. אני הזדהיתי בתור ביסקסואלית משך הרבה מאוד שנים לפני שיצאתי מהארון בפני ההורים. אבל מה שההורים חושבים לא צריך לשנות את איך שאת חושבת על עצמך.

למעלה