HELP!!

HELP!!

נפרדתי מחבר שלי לפני חודש בערך .. והחלטנו להשאר ידידים וחשבתי שזה יהיה בערך טלפון אחת לכמה ימים סתם כדי לשמור על קשר .. הבעיה שהוא רוצה שנחזור והוא מתקשר כל הזמן !! ואני ממש לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני לא רוצה לבאס אותו כי אני יודעת שהקשר חשוב לו ושכנראה הוא עדיין אוהב אותי אבל מצד שני אני לא מתכוונת שנחזור והוא סתם יכול לפתח ציפיות והקשר הזה קצת לוחץ לי .. אני לא מרגישה שאנחנו לא חברים !! וחוצמזה שהוא עכשיו נמצא לו אי שם בעזה ואני מפחדת לנתק איתו קשר לגמרי ואז אם יקרה לו משהו ( חס וחלילה ) אני ירצה למות ..אז אין לי מושג מה לעשות .. עצות ?! =|

לילי123456

New member
חכי לפגישה הבאה שלכם

תנסי שזה יהיה ביציאה הבאה שלו הבייתה. דברי איתו ותסבירי לו מה את חושבת, שלא יפתח ציפיות..

McBlack

New member
לא היית צריכה להסכים להישאר ידידה שלו.

ופה הייתה הטעות שלך. תקווי שהוא לא יהפוך לאובססיבי וישלח לך הודעות "אני אוהב" ו"אני מתגעגע" כשתהיי עם מישהו 5 חודשים אחרי הפרידה. כי האקס עושה לי את זה, וזה לא כיף. אני לא יכולה לעשות או לומר שומדבר שיגרום לו להפסיק ובאופן חד משמעי יגרום לי לדעת שזה לא יפתח אצלו נטיות אובדניות (הוא בעורב גבעתי, גם לו לא חסר מהחרא בעזה). אז אני מרגיעה את עצמי, בין היתר כי אני לא רוצה דברים כאלה על המצפון. אם את מכירה את הבחור ויודעת שהוא לא עם נטיות להיות אובססיבי/אובדני אז פשוט תגידי לו חד משמעית שאת לא רוצה להיות ככה יותר. כי זה באמת ברוך. לי יש מזל שאני עם בחור שלא יעזוב אותי גם אם האקס עושה בעיות, אבל בשבילך זה חבל, אין הרבה בחורים כאלה...

האקס שלי עדין עושה לי את זה מדי פעם

ואנחנו לא ידידים אפילו אמרתי לו שאני לא רוצה שנדבר כי אני מאוהבת ביאיר שלי
(סורי שזה נשמע שאני ביצ'ית....
) כאילו הוא שולח לי אני אוהב אותך ו-אנחנו עוד נתחתן וכאלה
את צריכה להתעלם ממנו והוא יפסיק.

adi2121

New member
חחחח אמאלה

נראה לי שכדאי לשנות את שם הפורום ל"אקסיות של מטורללים" (זה נראה הרבה יותר מצחיק בראש שלי)

מאורי6

New member
חחח זה לא מצחיק בכלל

אקסים יכולים להיות הדבר הכי מעצבן שקיים! לא משנה למה ואיך זה נגמר.... אני לא מכלילה אמנם אבל תסמונת האקס המטריד נפוצה!!

adi2121

New member
לגמרי.אבל שלי הכי מעצבן

הוא בא לאנשהו לפגוש אותי אחרי שנפרדנו כדי להחזיר לי משהו ששכחתי אצלו, ועם מי הוא הגיע אם לא עם זו שהוא בגד בי איתה. היה לי מישהו אותו זמן אבל זה עדיין היה מעצבן נורא,למרות שהם ידידים כפי שהוא הצהיר.. אבל מה, היא הייתה כונפה ^^ לא ידעתי אם לשמוח או להיות עצובה D:

McBlack

New member
איחאיחאיח! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

פיכ עליו. ועל הכונפה. כן, זה טוב שהיא כונפה. ונשמע שזה טוב שהוא אקס
האקס שלי יותר מעצבן, אבל לא יותר חסר טאקט...

adi2121

New member
חחחח לא יודעת אם טוב שהיא כונפה

כי מצד שני,הוא בגד בי איתה P: אז יש בזה משהו מעליב,אתה מעדיף את הכונפה יותר מאותי?P: הו וול. העיקר שיש לי עכשיו חייל מקסים ונאמן :]

זה רק אומר איזה חרא בנאדם הוא

שהוא מעדיף כונפות. כי מי מעדייף כונפות ----> ערסים / כונפים
/ אנשים מפגרים סליחה אם פגעתי במישהו זאת דעתי

adi2121

New member
חח בתכלס הוא רק התנשק איתה..

הוא לא עזב אותי בשבילה או משהו. הוא פשוט נישק אותה,וסיפר לי ואז נפרד ממני^^ חחחח זה משעשע אותי היום לחשוב שבכיתי כל כך בגללו..

McBlack

New member
בהודעות האחרונות ממנו הוא גם שילב איום בחבר

שלי בתוך מחמאה. נשמע כמו שם של מנה במסעדה פלצנית, "איום בחבר במעטה מחמאה". קיבלתי יותר מדיי מסרים 'כבדים' ממנו, והוא יודע שאני מאושרת עכשיו יותר משהייתי איתו, אבל אין הרבה מה לעשות בקשר לזה... המ, כן. קיצר, לא כיף.

BaaaaaRi

New member
ואי אני ממש מבינה

כמה זמן הייתם ביחד?! ואיך קרה פתאום שאת לא אוהבת אותו או משהו כזה תקשיבי לפני 3 חודשים אני וחבר שלי נפרדנו.... זה היה שהוא סגר 21 והייתי ממש נואשת כבר והתחלתי להסתובב עם בנים אחרים אז יצא מצב שחשבתי שנדלקתי על מישהו אחר.. אבל ת'אמת שהקשר הז נגמר ומהר ואז.. הייתי עם עוד שתיים אחרים וגם אותם העפתי.. כי הרגשתי שאני עוד אוהבת אותו... ובמשך כל התקופה הזזו הוא היה מתקשר אליי שולח לי הודעות.. ניסה לצאת מהיחידה שלו וכל זה אבל בסוף הבנתי... שאני אוהבת אותו כי לא הפסקתי לחשוב עליו אף פעם מבחוץ הייתי מקרינה שדי עבר לי אלב כל פעם שהייתי אומרת משהו עליו הלב שלי היה מתפוצץ... אז אם את באמת לא אוהבת אותו תגידי לו חדש משמעית... עדיף את האמת תמיד תמיד - לא משנה מה.. אפשר להסביר בעדינות וכל זה ואם באמת ירד לך ממנו אז גם עדיף שתתרחקי ממנו ותתני לו את הזמן שלו גם אם הוא רוצה וגם אם לא בהצלחה..

למעלה