HELP!

SOOMSOOMi

New member
HELP!

אני ממש צריכה עזרה.... לפני שעשיתי טעות היה לי במחשב 2 THE SIMS קנוי, התפתתי להוריד את חבילת ההרחבה החדשה מהאינטרנט (THE SIMS 2 H&M FASHION STUFF). הורדתי קובץ עם סיומת ISO וזה ישר הועבר לי לNERO. צרבתי את הקובץ ואח"כ גם התקנתי אותו במחשב. חשבתי שהכל יפעל כמו שאני רוצה ותהיה לי חבילת הרחבה חדשה... אבל כשלחצתי על האייקון הוא ביקש ממני להכניס את דיסק המשחק המקורי... ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש וכלום לא עזר. גם כשהכנסתי את הדיסק המקורי המשחק לא עלה והמחשב ביקש להכניס את הדיסק המקורי של חבילת ההרחבה החדשה. אח"כ החלטתי למחוק את חבילת ההרחבה הזאת כי היא לא פועלת והיא לא נמחקת לי מהמחשב!!! כשאני לוחצת על Uninstall The Sims™ 2 H&M® Fashion Stuff, זה עושה לי שעון חול ואח"כ נעלם!!! בבקשה עזרו לי, אני לא מסוגלת לחשוב מה יקרה אם אני אאלץ למחוק את כל הסימס מהמחשב.

בטוח ניסית למחוק?

תיכנסי להתחל > הגדרות > לוח הבקרה > הוספה או הסרה של תוכניות > תחפשי את Sims™ 2 H&M® Fashion Stuff ברשימה שם בצד.. ותלחצי על הסר.. אם ככה ניסית למחוק וזה לא הצליח אז תנסי להיכנס לסימס בסיס לבד, לא דרך ה- Sims™ 2 H&M® Fashion Stuff אם אפשר..

Blue S k y

New member
אממ יש לי רעיון..

קודם כל, לא כל הסימס ילך לך.. את יכולה לגבות את כל התיקייה של המשפחות שלך בסימס, ככה תוכלי למחוק את הכל . להתקין מחדש את הסימס ועדיין להמשיך מאיפה שהפסקת כך שזה לא סוף העולם כדיי לגבות תעתיקי את התיקייה שנמצאת במסמכים שלי> EA games .. תעתיקי אותה לסתם מקום במחשב שלך. כשתסיימי להתקין מחדש את הסימס, תעתיקי את התיקיה שגיבית לאותו מקום שהיא הייתה בו (במסמכים שלי) בהצלחה :]

SOOMSOOMi

New member
זה בעיה.. כי הדיסק של הSIMS המקורי כבר לא

אצלי... יש דרך אחרת?

13daniel13

New member
לא ממש,

לא אחת חוקית לפחות ועל דרכים לא חוקיות אסור לדבר.. בקשי מאחד החברים או קרוב אלייך דיסק...

Blue S k y

New member
חחח רק ככה את יכולה לפתור את הבעיה

למרות שזה מוזר אצלך מאוד , כי אצלי הוא נותן למחוק חבילה חבילה , ואם אני רוצה למחוק חבילה אני לא מוחקת את כל המשחק תבדקי את זה.. יכול להיות שזה ככה גם אצלך . >

למעלה