HELP!

רות91

New member
HELP!

אני עולה לכיתה י"א, וכולם אומרים לי שזו שנה ממש אבל ממש קשה ושבנאדם כמוני (לחוץ) לא יעמוד בעומס. האם זה עד כדי כך נורא?!

R o n 2 5 6

New member
כן.את תרצי להתאבד!!!

סתם,מאיפה לנו? אנחנו עולים ל-יא' בדיוק כמוך.כנראה שנדע את התשובה בשנה הבאה. בכל מקרה,אם באמת חשוב לך לדעת על זה,גשי לפורום שישיסטים. הייתי מציע לך להירגע.יהיה בסדר

את האמת, עבדו עלייך

וגם עליי על כולם בעצם. בואי נגיד שזו השנה הראשונה שבה (כמעט( אין שיעורים ששווה להבריז מהם (כדי להצליח בסוף השנה). אבל כמה שאומרים לך "וואי וואי חכי לבגרויות"- התקופה של הבגרויות בי"א זו אחת התקופות הכי סטלניות שהיו לי בתיכון. יש חודשיים חופש פעם-פעמיים בשבוע באים לבצפר בשביל לעשות מתכונת או בגרות. אומנם צריך ללמוד בבית, אבל תחשבי על זה, את כולה לומדת איזה שעתיים ביום, ואז כל שאר היום זו סטלה אחת גדולה. בקיצור, אני נהנתי בי"א

רות91

New member
למה יש חודשיים חופש? המשך בפנים...

מה זה כמו ב-י"ב שאחרי פסח כבר לא באים לבית-ספר?

זה תלוי בבית הספר

יש בתי ספר שאשכרה כמעט לא לומדים מפסח מה שכן, בכל בתי הספר לא ילמדו כרגיל גם אם תלמדי אחרי פסח זה יהיה ממש מעט, ימי עיון וכאלה. קמים מאוחר, חוזרים מוקדם אני לומד בישיבה תיכונית, שעד 12 בערך לומדים גמרא הבגרות בגמרא היתה הבגרותה ראשונה, כך שמאחרי הבגרות היינו באים לישיבה רק ב-12 ולומדים קצת ימי עיון (וגם זה רק מדי פעם)

לדעתי היא לא תהיה כזאת קשה

נכון יהיו לך יותר בגרויות [על מה אני מדבר היו לי השנה לפחות 5 בגרויות[כולל מועד ב' אז 6]+עבודה בהפקה] ותצטרכי לשבת על התחת וללמוד אבל השנה הזאת לא הולכת להיות שונה מכל שנה אחרת. נצלי את החודשיים האלה בהכי סבבה שאפשר ותצטפי ליא... יהיה טוב .

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם אם היא תהיה קשה

אז מה? לא תעלי כיתה? אני יודעת שהשנה הזו עברה לי מהר מרוב כל העומס, אז אני מניחה ששנה הבאה תעבור אפילו יותר בקלות. מה זה י"א, קטן על כולנו

למעלה