~~Help Wanted~~ למישהו יש אולי מושג מהו השיר (ושל מי), שמתנגן בטריילר של אנטרפרייז (הקיצבי)?
S slide2129 New member 10/2/03 #1 ~~Help Wanted~~ למישהו יש אולי מושג מהו השיר (ושל מי), שמתנגן בטריילר של אנטרפרייז (הקיצבי)?
פגעסוס Well-known member 10/2/03 #2 ../images/Emo26.gif שם השיר הוא "Faith of the Heart". המילים נכתבו ע"י דיאן וורן (Diane Warren) הביצוע המקורי (ככל הידוע לי) היה של רוד סטיוארט (Rod Stewart) הביצוע בתוכנית הוא של ראסל ווטסון (Russell Watson)
../images/Emo26.gif שם השיר הוא "Faith of the Heart". המילים נכתבו ע"י דיאן וורן (Diane Warren) הביצוע המקורי (ככל הידוע לי) היה של רוד סטיוארט (Rod Stewart) הביצוע בתוכנית הוא של ראסל ווטסון (Russell Watson)
S slide2129 New member 10/2/03 #3 תודה. אבל לא התכוונתי של שיר הפתיחה אלא התכוונתי לפרסומת של אנטרפרייז, זו שהקריין בהתחלה אומר :everday is the first step....
תודה. אבל לא התכוונתי של שיר הפתיחה אלא התכוונתי לפרסומת של אנטרפרייז, זו שהקריין בהתחלה אומר :everday is the first step....
B B a n j o New member 11/2/03 #4 אני יודע !!!! זה "Wherever you will go" של "The Calling" שיר די מפורסם ומושמע ברדיו בימים אלו אחלה דיסק יש להם BTW
אני יודע !!!! זה "Wherever you will go" של "The Calling" שיר די מפורסם ומושמע ברדיו בימים אלו אחלה דיסק יש להם BTW
S slide2129 New member 12/2/03 #5 Wherever you will go זה השיר האיטי אני מחפש את הקיצבי, בו מראים את ט'פל מנשקת את ריק, ובסוף בסוף הקומרשל, היא נושפת על נר והוא נכבה.
Wherever you will go זה השיר האיטי אני מחפש את הקיצבי, בו מראים את ט'פל מנשקת את ריק, ובסוף בסוף הקומרשל, היא נושפת על נר והוא נכבה.