HELP!!!SOS!!!

The Cat Woman

New member
HELP!!!SOS!!!../images/Emo15.gif

סתם, בלי לחץ....
אמ... אני נוסעת בסוכות לאזור ראש-פינה (טוב, לפחות שם אני ישנה...) והייתי רוצה לדעת אם יש מועדוני סלסה בקירבת המקום שאני יכולה ללכת אליהם בלי להסתבך יותר מדי... כדי שלא יהיה משעמם בערב

עינבר..

(סתם.. בלי י':) אמממ אני ממליץ לך להיכנס לסלסה לונה ולחפש שם במועדונים מועדונים באזור הצפון.. יש שם איזה כמה מסיבות.. למרות שראש פינה זה מקום קצת תקוע.. תקוע כזה באמצע.. לא קרוב לאזור חיפה ולא כ"כ קרוב לראש הנקרא (הכפר הפניקי, אכזיב - יש שם סלסה) אז..תבדקי מה הכי נוח לך ו.. תהני

moshkahouse

New member
ע(י)נבר...

אנ* י*דע.. בל* *'... מה נאבד לך שם? חוצמזה.. כמה זמן כבר תה** שם? ובאמת.. כנס* לסלסהלונה.. *ש שם רש*מה של מועדונ*ם בכל אזור... (את אמרת בלי י'....)

Palalolito

New member
לא נראה לי שיש סלסה בגליל המזרחי

ורמת הגולן בכלל... כאילו יש שם איזה אשה אחת שמנסה לסדר שSTM יפתחו שם ערבים או משהו כזה אבל לא יותר מזה...

The Cat Woman

New member
יש לי חסכי סלסה...../images/Emo15.gif

כבר שבועיים לא רקדתי
ולמה? בגלל שהאשקלונים דפקו אותי ואת שאר הבנות לבד פה באשקלון ועכשיו הם מצאו להם בנות מאזור גוש דן וכולנו נדפקנו כי אין עם מי לרקוד... המקום היחיד בימי חמישי הוא כצנלסון שעכשיו הוא כבר לא משהו בגלל שהבנים לא שם בימי שני יש סלסה בריי-בר אבל פאק איט- יש לי בי"ס קקי מ8 בבוקר! אוף חיים קשים

moshkahouse

New member
ע(י)נבר...

לפעמ*ם מותר לוותר על ב*צפר... (שששש.. אל תג*ד* לאף אחד...) וב*ום חמ*ש* (הקדוש) במ*וחד מותר .. אבל רק אם את באה לסלסרו... והבנ*ם לא דפקו לכם ברז.. הם עלו מדרגה... (בעצם הרבה מדרגות... כצנלסון ======> סלסרו)

The Cat Woman

New member
לפי מה שהבנתי...../images/Emo15.gif

בכצנלסון יש כניסה חינם ביום חמישי הזה! חוצמזה שאם יש מסיבה כרגיל בסלסרו ביום חמישי אז אני אוכל לבוא כי.... יש חופש ביום שישי!!!

למעלה