help...plz

• פותח הנושא Narg
  • פורסם בתאריך

Narg

New member
help...plz

אני בה אליכם בבקשה שתציאו לי כישוף מעניין שיהיה אפשר לעשות אותו אם מישהו.....זו כמובן בקשה די מטומטמת אבל אם יש אילו המלצות אז בבקשה תציאו... תודה מראש.

ישראל22

New member
כישוף למטרת???

אולי תתני לנו יותר פרטים לגבי על מי/מה שאת רוצה לבצע את הכישוף ולאיזו מטרה. ננסה לעזור לך אם תתני לנו משהו להתחיל איתו לפחות.

ניק1

New member
יש לי בישבילך משהוא..אבל כואב.

את צריכה פיסת נייר מרובעת קטנה כלי כתיבה אמצעי כלשהוא לניקוז דם, או סיכה קחי את הנייר ותידקרי את עצמך עים הסיכה , תני למיספר טיפות דם לנחות על הדף אחר כך תפסיכי את זרימת הדם היוצאת. תוך כדי כך הטמיעי את המישאלה בתוך טיפות הדם שניספגו על הדף. עשי זאת על ידי כך שתראי בעני רוחך את המישאלה שלך יורדת לדף עים הדם.. שימי את הדף במקום בטוח וחיזרי על הפעולה הזאת כל יום עד שהדף כולו יהיה ספוג בדם.. לאחר מיכן תיכתבי את המישאלה על הדף. ובטקס כלשהוא תישרפי את הדף ופזרי את האפר ברוח... הכישוף הזה לא הכי נעים אבל יעיל.. בהצלחה

תגידו? איזה פסנתר נפל לכם על הראש?!

איזו כספת צנחה לכם על האונה השמאלית?! מי החוליה החלשה? אתם! מגיע אדם חדש לפורום ומבקש כישוף, ובלי שום בושה אתם מוכנים לספק לו אחד אפילו אם אין לו הכשרה מתאימה! ניק1, כאן, הגדיל לעשות בספקו כישוף שכולל ניקוז דם עם מחט! השתגעתם כולכם?! יש צורך בהכשרה מתאימה לדברים הללו, וכישוף שכולל דם הוא בטח לא למתחילים! ל-Narg אני מציע שימצא לעצמו מקור שעשוע אחר, כי עד שתלמד איך לעשות את הדברים הללו, "זה לא משחק"!

Remirat

New member
תודה!

סוף סוף קול השפיות חדר לשרשור הזה. קבל חיזוק

ShiVeee

New member
אז....

אז אתה חושב שהעובדה שלקחת את הדברים האלה מהאתר http://www.pizuz.co.il/spells/ העתקת מילה במילה הפכה אותך לגבר בגברים ומבין בכל? ?! תתעורר כי... אם לא שמת לב מדובר כאן במאגיה שחורה זה לא משחק בקקי... דביל העצוב והמאוכזב

למעלה