help...pleez

vishes

New member
help...pleez

צ´מעו אנשים אני יודע שזה לא הכי קדשור אבל אולי תועילו בטובכם לעזור לי בכל זאת. השאלה מופנית לאלה מכם,אם בכלל,שמשחקים במשחק RED ALERT 2 ברשת השאלה היא כזאת :למה כל פעם שאני מעדכן את המשחק אני מקבל הודעה :"OLD FILE NOT FOUND ´HOWEVER A FILE WITH THE SAME NAME FOUND.NO UPDATED HAVE BEEN MADE SINCE THE FILE DO NOT MATCH בבקשה תעזרו לי אני אעריך זאת.תודה

*גלעד*

New member
זה אומר

שיש לך משחק פרוץ שסביר להניח שהורדת מאיפושהו. אל תצפה שעדכוני רשת יפעלו לך.

vishes

New member
אני לא חושב

לא נראה לי שזה פרוץ .וגם לא הורדתי את המשחק.רכשתתי אותו.ובנוסף כבר שיחקתי במשחק ברשת בעבר ואחרי הפסקה קטנה שהפסקתי לשחק במשחק.כשחזרתי לשחק בו הבעיה נוצרה. בכל זאת תודה.

*גלעד*

New member
הבעייה נוצרה בגלל

שהחברה הוציאה עדכון למשחק שלא ניתן להצמיד למשחק שנפרץ. חוץ מזה, אם אתה טוען בתוקף שרכשת אותו, אז אפשרות נוספת היא שיש לך וירוס. וירוסים ידועים כמשנים את גודל הקובץ.

vishes

New member
אז מה הפתרון???

אז אתה אומר שזהו ,נמוגו תקוותי לשחק ברד אלרט 2 ברשת? או שיש לזה ]פתרון?

*גלעד*

New member
אז ככה:

אם באמת קנית את המשחק, תעשה Uninstall ותנקה את המחשב מוירוסים. אחר כך תתקין מחדש ותכנס מחדש, הכל יפעל. אם המשחק פרוץ, תנסה להוריד את העדכון למשחק שלך ישירות מאתר החברה, ותנסה לעדכן את המשחק, שלא דרך התוכנה של ההתחברות. (כלומר, להוריד איזשהו Patch ולעדכן). לאחר מכן עליך להכנס לאיזשהו אתר של האקרים ולמצוא קובץ פרוץ של הגירסה המעודכנת ביותר של המשחק שלך. זה אולי יפעל, אני לא בטוח.

vishes

New member
אני אנסה

אני אנסה זאת מיד.תודה גלעד לאיזה אתר של האקרים אני יכול להיכנס? אולי יש לך איזה אתר בראש?

*גלעד*

New member
מצטער...

נגד חוקי הפורום לתת לינקים, ואני לא אוהב להתעסק בזה.

למעלה