help please!!

help please!!

שלום לכולם!!! אני מקווה שאתם בסדר.. בטח יותר טוב ממני.. אני מיואשת כבר.. השכל שלי כבר לא מתפקד ולכן אני פונה אליכם.. זה ככה אני לומדת במכללה וביקשו ממני לעשות הפעלה יצירתית שמקושר (או מחובר) לטקסט (שיכול להיות שיר או כל דבר אחר שיש בו תוכן) הבעיה שיש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאמרים ודברים אבל אין לי יצירתיות להפעלות.. אולי תוכלו לעזור לי??? אני אשמח לקבל תשובות! אנדי

andy המקורית ../images/Emo140.gif

פני לפורום תאטרון בובות. נראה לי שהם כתובת מתאימה יותר לשאלתך. מנהלת הפורום היא תפוז קפוא - בחורה שופעת רעיונות ויצירתית מאוד. אני משוכנעת שישמחו לעזור לך שם.

תודה.. ו..

תודה רבה לך על העזרה.. ואגב.. הלאוי יום אחד אצליח לעשות 1% ממה שהתלמידים שלך עושים אחלה עבודה חבל שלי אין שכל יצירתי

andy המקורית ../images/Emo140.gif

הייתי חייבת להגיב, כי אמירות מהסוג הזה פשוט מעלות לי את הסעיף !!! אין, ואני מדגישה - אין - אנשים לא מוכשרים (או כמו שאת כינית את עצמך, חסרי שכל יצירתי...). האמיני לי מנסיון של שנים עם מאות רבות של תלמידים - אין אנשים לא מוכשרים !!! מה שכן יש, זה אנשים שאמרו להם כאשר היו קטנים (גננת לא חכמה במיוחד, או דודה לא מפרגנת כל כך...) שהם לא מוכשרים או לא אומנותיים ועוד פנינים מסוג זה. אותם אנשים נתקעו עם האמירה הזו בראשם גדלו וצמחו להאמין בה, היא מלווה אותם בכל אשר יפנו ועל כן הם פשוט מפחדים להתנסות. חבל כי כל אחד יכול ליצור וכולנו מוכשרים, כל אחד בדרכו. האמיני !!! אני קובעת מנסיון !!!

אולי..

יש מצב שאני כן מוכשרת מטבעי אבל מה שכן אין לי דימיון כדי שמה שאני עושה יראה טוב

פושקיה

New member
../images/Emo45.gif

עדיין לא מתעסקת בעיסת נייר אבל הפורום הזה גרם לי לרצות להתחיל והמשפט הזה גרם לי לרצות להיות תלמידה שלך וחברה שלך עם גישה כזו - אין פלא שהתוצרים של תלמידותיך ברמה גבוהה ככ

פושקיה ../images/Emo140.gif

תודה, איזו מחמאה מקסימה !!!

מידור

New member
ענתי, את עושה לי צמרמורת../images/Emo23.gif

כל כך מרגש אותי לקרוא מילים כל כך חכמות. את כל כך צודקת, ואני, כמי שעוסקת בחינוך (בגיל הרך), כל כך מאמינה במה שאת אומרת, ומצטרפת לכך שאנו שופטים את הילדים שלנו לפני שאנחנו נותנים להם צ'אנס להתבטא..... כל מילה בסלע!!! סופ"ש נעים. אוהבת אותך ואת הגישה המרוממת שלך!!! מידור.

למעלה