HELP. PLEASE

HELP. PLEASE

חדשה אנוכי פה, וכבר באה עם בקשות... אבל זה דחוף לי... אז ככה אני בשנתי האחרונה באונ' במדעי המחשב, ואני כמובן צריכה לכתוב עבודת גמר במחשבים. לא משנה מה השפה. אבל אין לי רעיון. ממש יבש. לא אכפת לי אפילו שזה יהיה אתר גדול... רעיון כלשהו. לא צריך שזה יהיה מסחרי דווקא. אבל צריך שזה יהיה קשה ומאתגר. שילוב של כמה שפות אולי, או פרויקט בהיקף ענק. אני מלאת מוטיבציה וחבל לי שאני לא מתחילה בגלל בעייה כל כך קטנה... לכאורה... אז יש רעיונות??? פליז!!!!!!!

מה התחביבים שלך?

בפרט, מה מעניין אותך בתחום מדעי המחשב? גרפיקה? זמן אמת? אינטרנט? בינה מלאכותית? במילים אחרות, עזרי לנו להבין במה את חושבת שיהיה לך כיף להתעסק. מצד שני, מה למדת? אילו כלים יש לך כדי להתחיל לפתח תוכנה? אילו שפות? באילו סביבות את שולטת יותר ובאילו פחות? בנוסף, מה הזמן המוקצב לפרוייקט? איזה ציוד יש ברשותך? אם תעזרי לנו לבנות את כל האינפורמציה הזו, נוכל אולי לחשוב על איזה שילוב טוב שלא יקח זמן ארוך מדי, לא יהיה בעסה מדי עבורך ובר ביצוע באופן כללי.

אז ככה:

ראשית, תודה! אני מתעניינת בגרפיקה, זמן אמת, אינטרנט, ניהול מידע, אבטחה. שפות שאני שולטת בהן אך יש מקום למקצועניות נוספת...: JAVA ASP HTML SQL באלה אני ממש טובה: ASSEMBLY C C++ VB FLASH ACCESS VBSCRIPT JAVASCRIPT PERL ועוד כמה דברים שאני פחות שולטת בהם. ציוד? מה ז"א? יש לי את כל קומפיילרים שצריך... ספרים וכולי.

../images/Emo5.gif"בגרפיקה, זמן-אמת, אבטחה..."

אלה התחביבים שלך???? get a life!!!

KKnDoIt

New member
יש לי רעיון בשבילך:

בתוכנית התרגום Babylon יש אפשרות לשמור מילים שמחפשים בו. בצורה כזו, ניתן לשוב ולעיין במילים. בנוסף, ניתן לייצא אותן כקבצי TXT או HTML. קבצי TXT ו- HTML הם פורמטים פתוחים (ניתן לראות כיצד הם בנויים). לכן, את יכולה להשתמש בזה כדי לכתוב תוכנית ללימוד של מילים: התוכנית תטען את הקובץ, תסדר את המילים לפי פורמט שאת תחליטי עליו, ותאפשר ללמוד את הכתיבה והפירוש שלהם. זו תהיה לומדה ללימוד כתיבה ופירוש של מילים (כאלה יש כמה בשוק), שכקלט עובדת עם בבליון. את יכולה לכתוב אותה באיזו שפה שאתה רוצה, עם איזה ממשק שאת רוצה. את יכולה לעשות אותה כקוד פתוח (אני ממליץ...), או כקוד סגור לחלונות בלבד. אם התוכנה תהיה טובה מספיק, אולי בבילון גם יפיצו אותה.

למעלה