HELP PLEASE !!!!!!! :)

speedfight2

New member
HELP PLEASE !!!!!!! :)

אני חייב לספר לכם סיפור על מה שקרה לי היום ואני גם צריך עזרה בסוף אז ככה... לחבר שלי יש DT חדש 2002 אז היום "החרמתי" אותו לערב (הוא חבר טוב לאללה כמו אח שלי ) אז בקיצור נסעתי איתו (לא בשטח) ושחזרתי אז הייתי אצל חבר שלי ושירדתי היה לי פאנצ´ר , אז מה עושים ? גם האופנוע לא שלי וגם פאנצ´ר לאופנוע חדש איזה באסה אז הלכתי איתו ברגל לתחנת דלק איזה 3 קילומטר ואז חיפשתי FAST והיה רשום שם רק למכוניות אז פה אתם נכנסים לתמונה מה אני עושה ?!?!? אני חייב מחר ללכת לתקן לו את הפאנצ´ר (יש לי קטנוע שאני יכול לנסוע איתו לקנות FAST או משהו ) אתם יודעים מאיפה ואיפה אני יכול לתקן את הפאנצ´ר ? פליזזזזזזזזזזז אתם חייבים לעזור לי !!!!!!!!!
 
תגובה!!!!!!!

פאסט לא תמיד עוזר. ובכל מקרה יהיה צורך להחליף את הפנימית במוקדם ולא במאוחר. ז"א נגיד ומילאיתה פאסט וזה עזר, אתה צריך לסוע לתקן את הפנימית בפנצרייה. בקיצור ההחלטה בידייך : א.להוסיף פאסט ויתכן וזה יעזור {זכור:הוצא המסמר או מה שניתקה שם, הוסף את החומר בכמות של 3/4 מיכל (עם הוא לרכב )לונטיל ושלא יברח החוצה אח"כ סובב את הגלגל כ-5 דקות לאט שהחומר יקלט מלא אוויר 17-18 psi וסע מחר להחליף את הפנימית זה לא צריך לעלות יותר מ-150 שקל כולל פנימית חדשה מדגם בינוני) או אופציה ב. לך עם האופנוע מחר בבוקר לפנצרייה קרובה ותקן. ויתכן וגם את הפנימית לא תתצטרך להחליף . יש את אופצייה ג. של לתקן לבד אבל זה לא לעניין בשעה כזאת ועם אופנוע לא שלך תוכל לגרום רק נזק לא ציינתה איפה אתה גר אז איך נדע כיצד לעזול לך.במציאת פנצרייה סה"כ זה פאנצר (בתיקווה שלא נפגע הצמיג ) שטויות קטן עליך !!! אני הייתי בוחרת באופציה ב. לילה טוב
 

זאביקDR

New member
גש לפנצ´ריה (או למתקן אופניים)

ותתקן את הפנימית ... בכל אופן פנימית לא צריכה לעלות יותר מ30 ש"ח והתיקון ען 20 - 30 ש"ח כך שלא יצאתה בנזק כל כך גדול
 

gradar

New member
תגיד, יש ביטוח כל נהג......

רק לשם ידיעה אם לא מדובר בשנה שלילה, קנס ובנוסף משפט....
 

speedfight2

New member
אל תדאג :*)....

יש ביטוח כל נהג החבר יודע על הפאנצ´ר (לכל המפקפקים) בסופו של דבר יצאתי דיי ביוקר מכל הסיפור והמון זיבולי מוח בקיצור עברתי אולי איזה 5 מוסכים ואף אחד אין פנימית אחורית לDT עד שבסוף הגעתי לMETRO עם גרר שזה עלה לי 70 שקל ועוד הפנימית שזה עוד 150 יענו 220 לא זול :( אבל לא נורא חבר טוב מגיע לו הכל :)
 

זאביקDR

New member
150 ש"ח לפנימית אחורית ?????

מה קרה ? מי הגנב הזה ???????? זה צריך לעלות בערך 30-50 ש"ח ... הוא מכר לך פנימית מזהב ? זאביק
 

speedfight2

New member
כן כן גם אני הייתי בשוק אבל...

מסתבר שהרכבה זה 108 ועוד הפנימית 35 או 30 בקיצור יצא לי 158 אחרי מע"מ המוסך היה מטרו בקיצור יצאתי היום עם חור בכיס של 250 שקל FAST 32 שקל לא עזר בגרוש ,אולי ל5 דקות מקסימום 70 שקל גרר (שהיו פצצה דרך אגב , הם המליצו לי ללכת למוסך אחר אז הלכתי והתברר שלא היה שם פנימית אז לקחו אותי למטרו בלי כסף !!!) 108 שקל הרכבה 35 שקל פנימית סה"כ ---------- 245 ש"ח לא כולל מוניות שזה עוד 20 שקל וכל זה בשביל לתקן פאנצ´ר ועוד באופנוע שלא שלי :))) אבל לא נורא חבר טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
../images/Emo124.gif חליל שם לב ל-gradar--

האם אני מרחרחת פה סוג של פרסומות סמויה!!! האם gradar מוכר פה ....... האם מודעות מסוג זה לא צריכות להיות בלוח ??????
 
למעלה