HELP!! My calibration is off

בזה בדיוק עוזרת התוכנה

היא מעלה ליפני כל דבר אחר את המסך המוכר של כיוון הסטיילוס זה עובד!!! אני לא יודע אם מישהו מכיר את הבעיה אבל בעבר ידעתי שהרבה אנשים ניתקלו בבעיה בפאלם V.

חנןק

New member
אני שוב כאן. מה המצב ?

if everythings failed so far, I recommend a "reset" so the palm will start everything fron scratch... this is only recommended if you sure about your last HotSync Remmenber, after you can back alive again...U must change the Hotsync for "DeskTop write to handheld" !!!!

תנסה לעשות RESET

ואז להגיע דרך המקשים, כאשר המסך עולה ל-WELCOME ולכוון את ה-DIGITIZER דרך אחרת היא שד ניסוי וטעייה, הרי ה-STYLUS שלך סוטה מהמקום בכמה וכמה פיקסלים אבל עדיין אתה בד"כ יכול לנחש איפה לשים את ה-STYLUS ע"מ שיבצע את הפעולות הדרושות... למשל להניח את ה-STYLUS בקצה המסך ע"מ שיכנס ל-WELOCME או משהו בסגנון.

הגרסה החדשה של redigi נקראת autodig

autodigi. היא לא ממש נותנת מסך קליברציה לאחר ריסט אלא עושה קליברציה אוטומטית לאחר ריסט לפי כיוון אותו עשית בהפעלה הראשונית של התוכנה. ישנו תוסף לתוכנה שהו למעשה hack שנקרא ondigi שעושה את אותה פעולה (בלתי נראית ובלתי מורגשת) בכול פעם שמפעילים את המכשיר (on). שתי התוכנות קטנות מאוד (5k and 2k) ויחסית לגודלן לא זולות, אבל... פאלמים חולים ("Mad Digitizer Syndrome") זקוקים לתרופה, ובבריאות לא חוסכים. יש גם גרסאות פרוצות של תוכנות אלו, כמובן עדיף (חלק אפילו יגידו חובה) לקנות. הגרסה הקודמת (redigi) היא חינמית, ופועלת באופן שונה, (לא היה לי כח לנסות אותה...)

למעלה