help me...

אסף ק

New member
help me...

היי... אני מתגייס בעוד מספר שבועות. אודה לכם אם תענו לי על כמה שאלות: 1) באיזה אורך צריך להיות השיער כשמתגייסים? 2) האם מותר לבנים לצבוע שיער בצבע טבעי? 3) אפשר לשים ג´ל בשיער? 4) מה קורה אם חייל וחיילת מתחתנים? זה משנה משהו בשבילם בצבא? תודה, אסף [email protected]

fireman

New member
השאלה היא לפורום מתגייסים

אבל בכל מקרה: 1. השיער צריך להיות קצר....תלך לספר שלך תגיד לו שאתה רוצה תספורת לצבא הוא כבר יידע לעשות את העבודה....ולא! אתה לא צריך לגלח את הראש... (אם חששת מזה) 2.בעיקרון לבנים אסור לצבוע את השיער בצבא אבל אם אתה אומר שאתה רוצה לצבוע בצבע טבעי אז מי בכלל יידע? רק אל תתגייס עם שיער שחור ופתאום באיזה יום שמש קייצי תיפול על הרס"ר בסיס עם שיער מחומצן...הוא ישתולל עליך חבל על הזמן 3. בטירונות לא, בסדיר כן (תלוי איפה אתה תשרת, זה שונה מבסיס לבסיס) אבל שוב זה צריך להיעשות בטעם כי אחרי הכל זה צבא ואל תעשה צורות משוגעות בשיער עם הג´ל 4. מקבלים הקלות ת"ש בעיקר בקטע של יציאות....לגבי שכר אני לא יודע אבל אני חושב שמקבלים יותר (צריך לשאול מש"קית/קצינת ת"ש) בהצלחה ידידי

morning star

New member
ירח דבש

אם אני זוכר נכון, מקבל גם חופש ל-10 ימים עבור "ירח דבש" (הכוונה בסדיר, בקסע הכללים משתנים). שלך הנווד

gilroz

New member
טעות בידך

בטירונות כן מותר לשים ג´ל אבל בדרך כלל שמים ג´ל שיוצאים מהבסיס ושמגיעים לבסיס , לא אמרו לנו כלום בטירונות עצמה אם אפשר לשים או לא ויש כאלה ששמו בהתחלה אבל ראו שאין טעם, כי אין בנות בבסיס(שאני הייתי לפחות...) ואין את מי להרשים...

למעלה