Help me

Levinzone

New member
Help me

מספר דברים!!! 1.בטח כבר בלבלתי לכם את המוח עם זה מלא פעמים, אבל יש לי מבחן גדול מאוד בהיסטוריה ביום ראשון ואין לי כוח ללמוד...מה עושים? 2.ידיד שלי ישן אצלי אתמול וכולם מציקים לי עכשיו כי הם בטוחים שהיה משהו ביננו והם לא מאמינים לי שלא היה!!אוווווף 3.אם אני מדברת עם מישהו באינטרנט ולא בבי``ס, זה יהיה חכם לדעתכם להזמין אותו ל``שיחה אל תוך הלילה`` בהצעתה של חברה שלי?

Ey@L

New member
העזרה בדרך (עלק)......

קודם על אם ידיד שלך ישן אצלך יש סיבה שיחשבו שהיה משהו....אני כברא מזמן לא מתייחס לשמועות.....so...... בקשר למבחן בהסטוריה, אפשר לצחוק עליך? היום היה לי מבחן בהסטוריה, ידעתי נורא טוב את החומר אבל הוא לא היה מושלם, יהיה לי מעל 90. והיה לי מזל שילדים בחוץ הרעישו, כי היא הוסיפה לנו זמן בגלל זה. בזמן שהיה צריך לפי ה45 דקות להגיש את המבחן נשארו לי את המושגים לענות (5 במספר) - ובדקה וחצי אי אפשר לענות עליהם! ושיחה לתוך הלילה, מה רע?

Levinzone

New member
לא נכון

בגלל שהוא ידיד שלי אין סיבה שיחשבו שהיה משהו!!! אררר :) המממ תצחק תצחק אני שונאת היסטוריה! ! וכן נראה לי שכשהוא יהיה מחובר אני אציע לו:) הו נווז... תודה -יעל-

JUVENTINI

New member
מספר דברים

1. לומדים 2. או שתתני להם להציק לך ... או שתסבירי להם שלא היה כלום .. מה הם נעולים על זה או משהו כזה כמו ילדים מטומטמים ? 3. מממ ... למה לא ?

Levinzone

New member
קל להגיד

מזה אין לי כוח ללמוד!! אין פה אף אחד ובמקום לנצל את זה אני צריכה ללמוד..כמובן שלא התחלתי ואני כל הזמן אומרת לעצמי- מחר מחר מחר...כן בטח והממ כן הם דיי נעולים על זה:) חפיף לא אכפת לי זה יעבור להם וכן כבר אמרתי שאני אעשה את זה..אני רק אחכה שהוא יתחבר!

erlich

New member
שמועות...

כמה דברים: שמעות, אני אף פעם לא מאמין לשום דבר שמספרים לי על מישהו אחר כי רק 25% מזה זה נכון. למה? אני אסביר: 50% זה שקר כי אנשים הם פשוט כאלה. מתוך ה 50% שנשארו 25% זה הגזמה על דברים טובים שהבן אדם עושה או יודע וכו` כי זה ששיקר מגריש רע בקשר לשקר אז הוא מצ`פר את הבן אדם בהגזמה טובה עליו. מה שמשארי אותנו עם 25% וזה מעט מדי, ואז אי אפשר לדעת מה הקטע האמיתי. אני לא מבין את הקטע עם האינטרנט והבחור. ובקשר למבחן, היה לי היום מבחן ענקי בתנ``ך למדתי אליו היום בבוקר תוך כדי נהיגה לבית ספר (הנסיעה היא חצי שעה אז כל פעם שעצרתי בצומת קראתי את החומר). תעשי כמוני :))) אם את רוצה להיכשל. פשוט תלמדי כמו שצריך יש לך את כל השבת. תודה, ארז.

Levinzone

New member
הבחור והאינטרנט

נווו סיפרתי כבר...הוא קטן ממני בשנה ואני לא ממש מכירה אותו...רק ממראה חיצוני (2 נקודות לטובתו) ומהאינטרנט.....ועדיין לא יצא לי לדבר איתו בבי``ס כי פשוט לא היתה לי הזדמנות...אז חשבתי להזמין אותו לשיחה אל תוך הלילה

למעלה