HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חן1982

New member
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא יודע מה קרה, אבל מאתמול נדפק לי המחשב. פתאום סתם ככה הוא הפסיק לתפקד, המקלדת לא עבדה, העכבר לא עבד - שום דבר לא עבד. נאלצתי לכבות את המחשב מהכפתור וכשהדלקתי שוב לאחר כמה זמן קרה את אותו הדבר. עכשיו בכלל כשאני מדליק אותו הוא נתקע עוד לפני שהוא נכנס לווינדוס, אני רואה שהוא התחיל את תהליך הכניסה למערכת ההפעלה אבל הוא פשוט נתקע באמצע... מה עושים?????

idanliraz

New member
דבר אחי,מה קורה בדיוק

הוא נשאר יל הלוגו של XP ולא מתקדם? אם כן תנסה לעשות שחזור מערכת וזה עושים על ידי לחיצת F8 איך שהמחשב מסיים ספירת זכרון במשך כמה זמן עד שתקבל מסך של בחירת אופציות תבחר שם אם באנגלית אז: LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION - משהו כזה ולעברית אתה תדע לתרגם את זה,השורה הכי ארוכה פשוט אם לא עבד דבר איתי

חן1982

New member
הוא מתקדם, זה תלוי

אחרי כמה שניות\דקות הוא פתאום נתקע. ממש ברגעים אלה, הפעלתי אותו שוב לחצתי על איזשהי תוכנה שמנקה כל הדיסק ששלומי נתן לי ממזמן, הוא איתחל עכשיו את הדרייברים ואמור לתקן אותם אם יש בעיות. כרגע המחשב בודק את עצמו... ולוקח לו ממש הרבה זמן...

idanliraz

New member
אם הכל לא יעזור,כולל מה שאמרתי לך

תעשה שיחזור מערכת לנקודה שהמחשב עבד בה כמו שצריך דרך מצב בטוח אם מצב בטוח לא עולה אתה כבר יותר בבעיה,כבר צריך משהו מקצועי שיתעסק עם המחשב

חן1982

New member
טוב.. המחשב נעצר ב60%

הוא אפילו לא מעלה לי את הווינדוס

למעלה