Help me Pleas

d.r.-rock

New member
Help me Pleas

יש לי בעיה נוראית השטלת לי מן וירוס על המחשב שלי והפך את כל קבצי ה JPG שלי וחלק מקבצי המוזיקה שלי לקבצי VBS מישהו יודע מה לעשות בבקשה אני יודע זה שונה ממה שבד"כ אנחנו שואלים ונשאלים אבל שווה את הבדיקה היות ואני אובד עיצות בתודה מיוזיק

tamijul

New member
קודם כל..תריץ אנטיוירוס...../images/Emo20.gif

אני מניחה שיש לך ...ואז תבדוק אם יש לך בכלל וירוס, כי זו יכולה להיות בעייה של רג´סטרי.. ואז הפתרון אחר לגמרי.. תמי.

d.r.-rock

New member
אין לי אנטי וירוס ../images/Emo7.gif אחרת זה היה

נמנע אני גם לא מצליח להתקין אותו אני בבעיה רצינית

כנס לפה -ONLINE VIRUS SCAN

הנה הלינק http://housecall.antivirus.com זה יריץ בדיקת וירוסים או כנס לאתר של נורטון - גם שם יש ONLINE VIRUS SCAN WWW.SYMANTEC.COM

רוזי123

New member
זה בעיה באאוט לוק

אם אתה לא משתמש בו תעשה חיפוש vbs ואת מה שמוצא תמחק

tamijul

New member
לאאאא ../images/Emo20.gif

לא למהר למחוק כלום... תן מספר איי סי קיו...ננסה לעזור לך. תמי

../images/Emo7.gifטוב אז ככה ספגתי את הוירוס הבא:

VBS LOVELETTER.AS ואת הוירוס VBS LOVELETTER.BA שניהם טרויאנים הוא התפרס לי על כ- 15,710 קבצים זה המון!!! וכולם מן הסתם חשובים למישהו יש רעיון איך אני מתמודד איתם בלי למחוק את כל הקבצים הנגועים???? (תמי עשיתי את זה דרך האתר שנתת לי
) בתודה מיוזיק המיואש.

tamijul

New member
תודה אבל זו לא אני...../images/Emo20.gif

שנתתי לך את האתר...ולכן לא מגיע לי קרדיט על העניין. וירוסים טרויאנים לא ממש עויינים, לכן קודם כל תירגע.. ועכשיו, אתה חייב להוריד נורטון אנטי וירוס למחשב שלך ורק הוא ינקה לך את המחשב - אתה לא מוחק כלום ! בוא נתחיל עם קצת מידע...עם איזה מערכת אתה עובד? תמי.

רוזי123

New member
יש עוד דבר אחד חשוב שאתה לא יודע

הקבצים לא הפכו לקבצי vbs אלא הם מוסתרים

d.r.-rock

New member
באמת?!?!?

יעני אם אני מוחק את כל ה VBS המידע לא יעלם לי הוא פשוט יהייה מוסתר? כאילו אני צריך לעשות לו שיראה קבצים מוסתרים ולפני זה למחוק את הלא מוסתרים בקשר לשלאה שלך תמי שי לי אקס פי וכן שמתי לב שלא את נתת לי את זה עכשיו אז תוה למי שנתן לי את זה
ואני דיי רגוע למען האמת (בינתיים)

למעלה