Help Installing program

ssnir

New member
Help Installing program

Hi I´m trying to install the program "LimeWire" and this error massage apears : NO JAVA VIRTUAL MACHINE COULD BE FOUND ON YOUR PATH ENVIROMENT what do I do ?

matam haifa

New member
אם אתה מחובר לאינטרנט, צריך

להופיע לך לינק להורדת הג´אוה. קרה לי פעם משהו דומה.

ssnir

New member
I have allready downloaded

half of sun´s site and everything that has to do with java and still it wont work

voguemaster

New member
מה שמזכיר לי

שהתקנתי את ה-JDK והיא הותקנה בהצלחה, ואפילו שינתה את כל ה-PATHים וכו´, ואני יכול להריץ את הקומפיילר והכל טוב ויפה, וכשאני בא להתקין את JBUILDER זה לא מצליח לי.. אני יודע שה-JRE על הדיסק לא טוב, וכנראה שאני איאלץ לעשות איזה קומבינה אחרת... אוףףף!! אלי נ.ב. התקנת את ה-JRE ??

ezaton

New member
ה Jbuilder בא עם JRE שלו

הם לא סומכים על אף אחד אחר. לא הצלחתי להתקין אותו (לא יודע למה) ב 2 מתוך שלוש פעמים שניסיתי, על אותו המחשב, כאשר בעליו התקין לינוקס מחדש... תהרגו אותי אם אני יודע מה ההבדלים... Ez

voguemaster

New member
כן אבל

מה שניסיתי להגיד זה שכנראה בדיסק הזה ה-JRE דפוק. קובץ ה-JAVA, יענו האינטרפרטר, מכיל רק כמה נקודות (התו ב-ASCII), ולא איזה לינק או קובץ שאפשר להריץ.... אלי

ssnir

New member
רגע רגע רבותי

אולי לא ציינתי אבל אני לא מבין גדול בשלון המעטה. מה שעשיתי הוא שהורדתי JDK מהאתר של סאן, הרצתי את הקובץ (BIN) אבל זה לא עזר. מה עושים ?

ezaton

New member
אל תיקח את זה קשה

אבל אנחנו מזמן ברחנו לנושא אחר פה... ה Jbuilder שאני הורדתי מבורלאנד היה קובץ יחיד, שלמעשה "פתח" את עצמו ל tmp/ והתחיל התקנה, בהתבססו על ה JRE שבא איתו (ונמצא בעת ההתקנה ב tmp/. זה מה שאמרתי. אם לך יש דיסק, והוא מתנהג אחרת, אוקי. לא בדקתי דיסק, בדקתי רק קובץ מאינטרנט. Ez

voguemaster

New member
התקנת JDK

אם זכור לי נכון (שיט עשיתי את זה ממש לא מזמן..), מריצים את קובץ ה-BIN, והוא מראה LICENSE AGREEMENT כלשהו, שבסופו (אחרי הרבה ENTERים) הוא שואל האם אתה מסכים וכו´.. אם אני לא טועה, כשאתה מאשר הוא פותח את ה-RPM, ואז יש לך RPM שאתה יכול להתקין כרגיל, בתור root: rpm -ivh <package-name> (שים לב לעובדה שהכל הפוך... איכסה... פויה!!) ברגע שהתקנת את ה-RPM, אתה אמור להיות מסוגל להריץ את הקומפיילר, ה-VM (שנקראת JAVA), ואתה אמור למצוא מחיצה של JAVA איפשהו בתוך /usr... אלי

למעלה