help in a phrase |אישלג| how do i say in proper english "גאל מייסורים" , "לגאול מיסוריו " ? Thanks !
A aiz1983 New member 9/4/04 #1 help in a phrase ../images/Emo3.gif how do i say in proper english "גאל מייסורים" , "לגאול מיסוריו " ? Thanks !
help in a phrase ../images/Emo3.gif how do i say in proper english "גאל מייסורים" , "לגאול מיסוריו " ? Thanks !
A aiz1983 New member 9/4/04 #3 ok thanks , although it sounds alittle bit unnatural english . does'nt it have one word in english or at the most two words ?
ok thanks , although it sounds alittle bit unnatural english . does'nt it have one word in english or at the most two words ?
S snooPPiT New member 9/4/04 #4 לי זו דווקא נשמעת אנגלית מאד טבעית ויותר מזה, הביטוי הזה אפילו קיים, הכצעקתה ? סתם דוגמא ובבילון מציע אפילו Died after a prolonged period time of suffering לא מצאתי משהו אחר וחיפשתי, בעזרים שונים אבל אולי מישהו אחר ימצא.
לי זו דווקא נשמעת אנגלית מאד טבעית ויותר מזה, הביטוי הזה אפילו קיים, הכצעקתה ? סתם דוגמא ובבילון מציע אפילו Died after a prolonged period time of suffering לא מצאתי משהו אחר וחיפשתי, בעזרים שונים אבל אולי מישהו אחר ימצא.
K Knight of Darkness New member 9/4/04 #5 זה עומד לי על קצה הלשון! אבל אני לא מצליח להזכר... נזכרתי! Salvation! גאולה מייסורים! או לפחות כך אמר הערפד שרצה להתאבד...
זה עומד לי על קצה הלשון! אבל אני לא מצליח להזכר... נזכרתי! Salvation! גאולה מייסורים! או לפחות כך אמר הערפד שרצה להתאבד...