Help

• פותח הנושא Moud
  • פורסם בתאריך

Moud

New member
Help../images/Emo92.gif

יש לי אתר עם קווסט, נראה י שזה קווסט ישראלי אבל אני לא יכולה לקרוא את הכתוביות למטה. יש למישהו סבלנות לתת מבט ואולי אפילו להכין walkthrough? http://jogos.hex.com.br/jogo/gate-to-the-truth/

lupoN

New member
זה משחק יפני...+../images/Emo58.gif

למרות העברית שרואים שם, זהו משחק יפני עם הערות ביפנית. בכללי, זה משחק בסגנון "חפש את הפיקסל". דהיינו, צריך להקליק בכל מקום אפשרי על המסך כדי לאסוף פריטים. אין לי מושג מה עושים איתם בכל אופן בשלב זה. הבעייה היא שגם כאשר מקישים במקום הנכון ומוצאים חפץ כלשהו, בדרך כלל לא יודעים את זה, אלא אם פותחים את רשימת החפצים שמימין (ע"י הקשה בחלק האפור עליו כתובה המילה ITEM). אולי קוראי היפנית יכולים להבין מתוך הכתוביות... בכל אופן, צירפתי לך סדרת תמונות. אם תעקבי אחרי התנועה לפי הסמנים תגלי שמצאת שלושה פריטים בסופו של דבר (יש עוד רבים, אבל זה מה שראיתי בינתיים). בכל אופן, אלה 3 הפריטים שהתמונות המצורפות מכוונות אליהם: הראשון - על הסלע שמאחורי החתול, השני - נוצר כאשר מקישים על הפנס שברחוב; ואח"כ מקליקים על הפרח; השלישי - מתקבל כאשר מקליקים על כיס הדמות שנמצאת לפני המשאית. אחרי כל הקליקים האלה, אם פותחים את רשימת החפצים מגלים שיש שלושה. (במקרה גיליתי שזה עובד בצורה מוזרה שכזו) יצא לי לגלות בקליקים מטורפים עוד כמה חפצים, אבל לא הצלחתי לשחזר איפה מצאתי אותם, וגם לא איך משתמשים בהם. באמת המשחק פה הוא להקליק בעצבנות כדי למצוא את הנקודות הנכונות...

למעלה