help מאיימים להעיף אותי מהפנימיה שאני לומדת בה. יש למישהו כישוף שיכול לעזור לי?
T the wich New member 8/3/03 #1 help ../images/Emo70.gif מאיימים להעיף אותי מהפנימיה שאני לומדת בה. יש למישהו כישוף שיכול לעזור לי?
T TheBlueOne New member 8/3/03 #2 כן... תתחיל/י להתנהג כמו שצריך ותוכיח/י להם שאין להם על מה להעיף אותך... בהצלחה!!!
T the wich New member 11/3/03 #3 ביקשתי כישוף! עים הייתי יכולה לעשות את זה הייתי עושה אבל אני לא יכולה לכן אני מבקשת שעים למישהו יש איזשהו לחש מתאים, שישלח לי אותו. תודה
ביקשתי כישוף! עים הייתי יכולה לעשות את זה הייתי עושה אבל אני לא יכולה לכן אני מבקשת שעים למישהו יש איזשהו לחש מתאים, שישלח לי אותו. תודה
G gray peopel New member 11/3/03 #5 את....... יכולה גם לכתוב איזה לחש שאנשים יחבבו אותך יותר אולי זה יעזור....
G gray peopel New member 15/3/03 #7 אני.... אני יכול לחבר לך אחד אבל תאמיני לי שאם תחברי אחד לבד זה יעבוד יותר טוב (אם בכלל) אם את רוצה אני יכול לשלוח לך דוגמא לטקס ואז תקחי משם את הרעיון ותבני לעצמך אחד...את רוצה?
אני.... אני יכול לחבר לך אחד אבל תאמיני לי שאם תחברי אחד לבד זה יעבוד יותר טוב (אם בכלל) אם את רוצה אני יכול לשלוח לך דוגמא לטקס ואז תקחי משם את הרעיון ותבני לעצמך אחד...את רוצה?