HELP

rain woman

New member
HELP../images/Emo70.gif

אח שלי הביא לי כרטיס לקנות דיסקים ב100 שקל בטאואר רקורדס איזה דיסק לקנות? חוץ מנירוונה יש לי את כולם!

מתוקה

את נכנסת לפורום ´נירוונה´ ושואלת אותנו איזה דיסקים כדאי לך לקנות בטאוור קרורדס? זה לא קצת שאלה רטורית...?

AliEnS Sk8 pArK

New member
קני...

SEX PISTOLS או FOO FIGHTERS(הסולן שלהם היה המתופף של נירוונה...) זה הסגנון שאני הכי מת עליו אבל זו סתם המלצה... איזה סגנון את אוהבת?

rain woman

New member
מה אני שומעת?

אני יודעת שדייב הסולן של הפו(...) יש לי את הדיסק של הפו עם LEARN TO... אני שומעת בעיקר נירוונה ורוק סבבי כזה RAIN WOMAN

Hole In The Sky

New member
celebrity skin

של HOLE כן כן אני יודעת שאתם שונאים קורטני,אבל זאת מוזיקה משו בנזונה! וחוצמזה..את הדיסק הזה נורא קשה להשיג, אבל טומי שלי (
) המלאך שלי השיג לי את הדיסק במקום נידח מאוד בשם "יהוד" והוא עשה כל כך הרבה בשביל להשיג ת´דיסק הזה! וזה דיסק בבבבנננננננזונה,,, שווה ביותר אז טום שלי... אני אוהבת אותך הכי המון שבעולם ותודה על הדיסק

Mohawk Tom

New member
זה קצת בעייתי להשיג את זה בטאור

רקורדס כי חיפשתי בכל אזור המרכז ואו שאין או שנגמר ויש לה זיכוי רק בטאור רקורדס

Down in a hole

New member
איזה שאלה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקני ALICE IN CHAINS PEARL JAM ALICE IN CHAINS PEARL JAM ALICE IN CHAINS PEARL JAM ALICE IN CHAINS PEARL JAM ALICE IN CHAINS PEARL JAM

iKilledKenny

New member
בנוסף למה שאנשים הציעו פה..

כדאי לקנות את קופר טמפל קלוז..להקה בריטת כזאת לא ממש מוכרת והאמתי אני בטוחה שדי קשה להשיג את הדיסק שלהם פה בארץ..לי יש פשוט חברה עם חברה עם חברה שיש לה קשרים...

Stillwater

New member
צר לי לאכזב אותך אבל....

מאה שקל לא יספיק לך לשני דיסקים! תצטרכי להוסיף כסף!

למעלה