"help

תאריכים...חשוב

שלומות אנשים אני נופר קורן מצורן ורציתי לדעת אם יש לכם שמץ של מושג ירוק מה התאריך של חג מעלות הקרוב וכן של מחנה יוסי יפה. תודה מראש ושבוע נפלא!!!

shivie

New member
דילמה עזרה דחופה...

אני מנגן בתזמורת (כן כן)... ויש לנו עוד תזמורת יותר גדולה שנפגשת 3 פעמים בשנה... עכשיו זה יוצא לי על יוסי יפה... ויש לי דילמה למה כדאי לי לצאת... כי אם אני לא מגיע לכנס הזה אומר שאני לא טס איתם לגרמניה לסיבוב הופעות ואני ממש רוצה... מצד שני כבר מתחיל להמאס לי... ואני ממש לא יודע מה לעשות... תעזרו לי!! בקשה

org 1

New member
יוסי יפה!!!

או.קיי.. אני מצטערת אבל אין לי מושג איך משרשרים אי לכך אני מניחה שאני לא משרשרת... בכל מקרה פה כתוב שהתאריכים הם ב2-5 \10 ולי בתחילה אמרו שזה יוצא 3-6 בכל מקרה אני רוצה לדעת ממקור מומסך מתי התאריכים יוצאים כי בגלל שיוסי יפה הוא אחד הטיוליפ הכי כיפים ומשמעותיים בעולם ועוד אני יהיה בקבוצת יב' :) אני ממש לא רוצה להפסיד אותו אבל אני צריכה לטוס לגרמניה ולהזמין כרטיס מחר אז אני צריכה לדעת למתי..כי המדב שלי אמר לי שזה בכלל מה-4-7 .... אודה לכם אם תענו ואני יוכל לסמוך על תשובתכם מספיק כדי לקבוע את תאריך טיסתי.. תודה רבה וימי חופש אחרונים מצוינים...

החג מעלות הוא מועצתי...

ובגלל זה תצטכרי לדבר עם המד"ב שלך... ויוסי יפה יוצא בתאריכים ה2-5.10... חול המועד סוכות... אגב יש שרשור בנושא יוסי יפה בעמוד יותר למטה... צריכה עוד משהו? את מוזמנת לשאול כאן תמיד!
יומטוב
ושבוע טוב גם לך
עדי

מ ו ר ע ל

New member
זה דילמה שהתשובה עלייה בעיקר אישית

והיא צריכה לבוא רק ממך... אין פה כבר את העניין של להגיד לך לבוא ליוסי יפה ומה השאלה בכלל נסיעה לחו"ל וכד' שווה אולי יותר אתה צריך לחשוב מה אתה באמת רוצה ואם חשוב לך הקטע של הנגינה... אני ממליץ לך להסתכל קדימה ולחשוב מה באמת חשוב לך לעתיד כי על הכנס כמובן שאתה יכול לוותר לטובת הטיול השאלה היא איך זה ישפיע על המשך הדרך בתזמורת... מקווה שהדילמה תפתר על הדרך הטובה ביותר ומה שלא תעשה תעשה חיים!

אני אנסה לענות לך...

דבר ראשון בקשר ליוסי יפה... אמרו פה שהוא יוצא ב2.10... זה יוצא ביום שבת וכמו שאמרו פה גם שכל שנה זה יוצא על יום שבת... זו לא תשובה "ממקור מוסמך" כמו שאת רוצה... בשביל זה את מוזמנת להתקשר לתנועה ולברר זאת. בקשר לשרשור - כדי לשרשר להודעה אליה את רוצה להגיב את פשוט עושה "הוספת תגובה" (או משהו בסגנון) ושם כותבת את ההודעה שלך... ואז כשאת שולחת ההודעה תופיע כתגובה להודעה אליה הגבת (הגיוני לא?
) תקראי את המדריך לפורומיסט הנבוך ותסתכלי ב"אומנות השרשור" (קובץ מצורף
) וזה יהיה לך ברור יותר! עדי

org 1

New member
תודה!

תודה רבה עדי אכן הדברים התבהרו לי...! עכשיו-יש פה משהו אולי שעכשיו גרעינר ויוכל לענות בודאות על התאריכים של יוסי יפה..אני חייבת להזמין כרטיס...תודה.. :)

kedeman

New member
המממממ.... אצלי אין תאריכים

אני מניח שמה שאומרים פה (2-5) זה נכון אתה יכול לבדוק אצל הרכז שלך ואם הוא לא בטוח אתה יכול לטלפן לאיציק הרכז מפעלים של התנועה הוא בטוח כבר יודע!!

org 1

New member
../images/Emo68.gifאני בת!!!

קודם כל קדם היקר..נקבה פה מדברת איליך..:) שנית...אכן ביררתי ורציתי לשתף אותכם.. המפעל מתקים בתאריכים ה3-5 לאוקטובר..כן..הורידו לילה..את הסיבה לזה לא הצלחתי לברר..המפעל לוקח מקום בכרמל השנה... ולי זה הסתדר מצויין עם הכרטיס טיסה אז אני גם במפעל וגם בגרמניה!!! YIPEE!!!!!:) יום טוב לכם והצלחה ביום רביעי!!!

org 1

New member
../images/Emo68.gifאני בת!!!

קודם כל קדם היקר..נקבה פה מדברת איליך..:) שנית...אכן ביררתי ורציתי לשתף אותכם.. המפעל מתקים בתאריכים ה3-5 לאוקטובר..כן..הורידו לילה..את הסיבה לזה לא הצלחתי לברר..המפעל לוקח מקום בכרמל השנה... ולי זה הסתדר מצויין עם הכרטיס טיסה אז אני גם במפעל וגם בגרמניה!!! YIPEE!!!!!:) יום טוב לכם והצלחה ביום רביעי!!!

נ ו ם

New member
תרגום ממש צולע מהביטוי באנגלית כנרא

ה. takes place. חברה שלי אומרת גם - לקחת תמונות אבל היא עולה חדשה מקנדה אז מותר לה.

org 1

New member
גם לי..

גם לי מותר... לוקח מקום ב..זה ביטוי לגיטימי...וחוץ מזה אני מדברת אנגלית אז אולי השתבש לי אבל לא נראה לי...!!!

roikeman

New member
יוסי יפה יש כל שנה..

אני לא יודע עם יש את התזמורת כל שנה, אבל אני ממליץ ללכת לשם כי יוסי יפה יש כל שנה. כלומר אתה יכול ללכת לשניהם. יוסי יפה זה בהחלט אחד ממפעלים הגדולים והאיכותים (חוץ מבקטגורית האוכל) אבל אני לא בטוח שהוא יותר טוב מלנסוע לחו"ל עם תזמורת גדולה - נשמע ממש מלהיב! דרך אגב על מה אתה מנגן?

למעלה