"help

Yootam

New member
אור

אם יש מישהו שיודע מה עובר עליך אז זה אני. לי תמיד היו נופלים דברים של הסייף על פעילויות של התנועה. עכשיו אני ראיתי את עצמי בעתיד עוסק בסייף ומקדיש לדבר את כל החיים שלי. דברים לא הסתדרו כמו שרציתי ונאלצתי לעזוב את הסייף (אבל לפחות אני עכשיו בגרעין עודד, שזה אחד הדברים שהכי רציתי לעשות בעולם...) אם אתה מתכוון להתמיד בנגינה בעתיד הקרוב והרחוק, ואולי רואה את עצמך עושה "מוסיקאי מצטיין" בצבא, או לא יודע מה אז אני הייתי אומר לך ללכת לכנס של התזמורת, אבל אם אתה מטיל ספק, ואפילו הקטן ביותר בעתיד שלך בנושא המוסיקה אז לך ליוסי יפה. בכל מקרה אתה צריך לדעת, שלאן שלא תבחר ללכת אתה תרגיש הרגשה של החמצה ותצטרך להתמודד איתה וזה לא תמיד קל, אבל כשאתה כן מגיע להחלטה שלך אז תעשה את זה בלב שלם. שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתבחר ותזכור שמסכת=שליטה!

shivie

New member
חחח תמיד זוכר

ואני מנגן בשביל הכייף... ככה שאני לא יודע מה לבחור...

פשושונת

New member
שאלה... לא הכי קשורה....

בקשר לסייף שלך... מה אמרו לי משו על אלוף חנוכה????

Alaithlos

New member
שוב התזמורת המחורבנת הזו..><../images/Emo15.gif

וול.. אני אשתוק.

shivie

New member
לפחות אני לא מנהל פורום אורלנדו בלו

ם... באסה נחתך לי... קיצר כל אחד והתחביב המוזר שלו...

Alaithlos

New member
א. זה היה בצחוק.../images/Emo15.gif

ב. הייתי עונה לך על זה אבל פאקינג יעיפו אותי מהניהול אם יקראו את התשובה.

מעיין©

New member
אני חושבת...

אני חושבת שתלך לתזמורת. כי יוסי יפה באמת יש כל שנה ואם לא יוסי יפה אז יש את חנוכה או פסח. יש מספיק מפעלים מצוינים בתנועה- אבל כמה הזדמנויות עוד יהיו לך לטוס לחו"ל עם המשלחת? בטח לא הרבה...

נופ123

New member
שלום שלום

דבר ראשון תודה (זו אני-משינה בליבי,רק שנמאס לי מהשם משתמש והכינוי הזה אז נרשמתי מחדש לתפוז) נראה לי יש פה טעות כלשהי,כי לפי מה שאני יודעת ה-2.10 זה יום שבת,אתם בטוחים שיוסי יפה יוצא בשבת?..
יום טוב ושבוע נפלא

שלום שוב...../images/Emo13.gif

גמאני שמתי לב שה2.10 יוצא על יום שבת... צריך לבדוק עם התנועה ולראות אם אלו באמת התאריכים... כשתהיה תשובה ברורה יותר היא תגיע לכאן לפורום... בבקשה! ואם את צריכה עוד משהו - את מוזמנת! =) עדי

kedeman

New member
לכל מי שעוד לא היה ביוסי יפה - ככה

זה הולך: מגיעים ביום הראשון בערב כדי שביום השני אפשר יהיה להתחיל לעבוד מהבוקר לכן - אנחנו לא נעבוד בשבת - רק נגיע בערב ונקים את המתחם שינה שלנו בראשון בבוקר אנחנו נצא משם לעבוד.

למעלה