Help

travisfimmel

New member
Help../images/Emo7.gif

נמאס לי כבר מהסופרסטאר! יש לי באג, איך אפשר להשיג patch בשביל למנוע את הבאג הזה? (אני כבר מיואש, נמאס לי, בבקשה תעזרו לי).

travisfimmel

New member
נילס....../images/Emo101.gif

אני מה זה לא מבין בבאגים. הבעיה שלי היא שכשאני שולח את הסים שלי לסטודיו טאון נעלמים כל החפצים ששם וניתן לראות רק את הסים (לא רואים כלום , אפילו לא קירות). אין לי מושג איזה מין באג זה, אבל מה שאני כן יודע זה שאני מצטער על הרגע שקניתי את המשחק. אולי אתה תוכל לעזור לי? המשך יום טוב, TF!

לא לא!!../images/Emo4.gif

תקשיב! גמלי זה מה שקרה!! תגיד, הסטאון שלך כאילו ריקה?? אין בה כלום? רק חלקות אפורות ריקות? אם כן! זה בדיוק מה שהיה לי! משום מה בהתקנה הראשונה זה לא מתקין עד הסוף כמו שצריך וגם המשחק נדפק כזה! הכל נהיה איטי ואררר לומשנה! תקשיב!! תכניס את הסידי של הסופרסטאר וכשיעלה המשחק פתיחה תבחר באפשרות MORE INFO ומשם תלחץ על REINSTALL SUPERSTAR ואז! זה פשוט יוריד את הסופרסטאר הנוכחי ויתקין אותו שוב! אחרי כל זה, תטען את המשחק ותבדוק! לי זה עזר וזה מה שאמרו לי בתמיכה של EA. תנסה ותגיד לי!

travisfimmel

New member
לא ככה....

החלקות לא נראות אפורות . כשאני לוקח את הסים שלי לסטודיו טאון לא רואים כלום. אתה חושב שאם אני אתקין מחדש זה יסתדר?

adva g

New member
כן, זה יכול לעזור

אם הדיסקים שלך כולם מקוריים ואת לא מורידה סקינים וחפצים מהאינטרנט, אז אני באמת לא יודעת למה זה קרה. לי יש כל הזמן באגים בסימס כי אני מורידה חפצים מהאינטרנט כל הזמן. בכל מקרה, אם תתקיני הכל מחדש (את כל התוספות) זה יכול לפתור לך את הבעיה. בהצלחה...

למעלה