help

freearth10

New member
help../images/Emo63.gif

מחפשת תמונות והסברים על תנועות בסיסיות של קונג-פו + קצת חומר רקע רצוי בעברית.

freearth10

New member
תודה והבארה

אז קודם כל באמת תודה. אני זקוקה לחומר כדי לעניין ילד שאוהב מאוד קונג-פו,להתחיל לקרוא ובהנאה. תמונות מאוד חשובות לי, כך שאם יש לך המלצות לאתרים, אשמח על כל פיסת מידע. מאיה

MerlinTheWizard

New member
אם יש לך....

אינטרנט מהיר אז אני אוכל לשלוח לך סרטונים של קונג פו משאולין דרך האיי סי קיו: 174076838 אבל אני בכל זאת אחפש תמונות.

kung fu

New member
חומר הרקע שצירפת

הם הדפים שבן טל-שחר מחלק כאשר תלמיד/ה באים אליו לשיעור נסיון בקונג-פו.

freearth10

New member
וואו תודה

תודה על כל התמונות. עכשיו מה שחסר לי זה קצת סיפורים על איך זה התחיל, אולי איזה סיפור אישי, על חמשת החיות - משהו פשוט שאוכל לשכתב לילד בן 10. והמון המון תודה, מאיה

MerlinTheWizard

New member
אני מאד מצטער...

אני לא מתאמן בקונג פו אבל תוכלי לשאול את חגי שכחתי את הכינוי שלו. אולי הוא יוכל לעזור לך וגם כל אנשי הקונג פו פה שאני לא מכיר. בהצלחה!

ana1986

New member
יש סיפור נחמד אבל אני לא בטוח שזה

על קונג פו דוקא: ילד אחד הלך ללמוד אצל מאסטר דגול במנזר רחוק (הסיפור מקצת מעובד אפשר יותר) ביום האימונים הראשון הביא לו המאסטר גיגית גדולה מעץ וציוה עליו למלא אותה הילד רץ מילא את הגיגיחת וחזר מחכה בציפיה לתחילת האימונים עכשיו אמר לו המאסטר הכה בידיך על המים ורוקן את הגיגית בצורה זו אחרי שרוקן את הגיגית חזר אל המאסטר ששלח אותו שוב וכך יום אחרי יום במשך שנה שלמה רוקן הילד גיגיות בצורה זו עד שהתייאש וחזר לביתו ממרר בבכי (בבית כמעט לא הכירו אותו הילד גבה התחזק שריריו גדלו הוא נהיה שזוף וקשוח) הוא התיישב ליז השולחן בדממה וכשהורין שאלו אותו למה חזר ומה למד הוא אמר "כלום" והכה על שולחן העץ הכבד בידו .השולחן נשבר.

כן...

ומאז - כל שולחן או גיגית מים שהתקיפה אותו - הוא גבר עליה ללא בעיות.

למעלה