Help!!!!!

Help!!!!!../images/Emo53.gif

נראה לי שנכנסתי למצב ביש שאין כ"כ דרך לסדר אותו... לא כ"כ קשור לדירה, אבל קשור לכסף...מיד אסביר... אתמול, מוצ"ש, ניגשתי לכספומט של בנק הבינלאומי (לא הבנק שלי) במטרה להוציא 200 ש"ח, עשיתי את כל הפעולות הרגילות בכספומט ואז הוא פשוט סיים את הפעולה, בלי שום הודעה ובלי להוציא כסף, חשבתי שאולי פיספסתי את ההודעה (חבר שלי ואני שוחחנו בו זמנית). אז אחרי דקה שלא קרה כלום, ניסיתי שוב להוציא כסף והפעם הוא הוציא. יש ליין שבפעם הראשונה ביקשתי עם פיתקית ובפעם השנייה, לא. בכל מקרה, היום אני נכנסת לחשבון בנק שלי באינטרנט ונראה לי לפי היתרה שהכספומט החשיב לי גם את הפעם הראשונה, בה הוא לא הוציא כסף, כלומר במקום חובה של 200 ש"ח, חובה של 400 ש"ח. אני לא בטוחה, כי עדיין אין פירוט של מה היו התנועות האחרונות, רק מה היתרה בעקבותיהן... אבל לפי כל החישובים שלי, אין משהו אחר שזה ירד במקומו... מה אני אעשה?? איך אני אוכיח לבנק שלא קיבלתי את 200 הש"ח? בגלל שזה היה מוצ"ש לא הייתה לי הזדמנות להכינס מיד לבנק!! בקיצור, יש לי הרגשה ש 200 ש"ח ירדו לטימיון!!! האם למישהו יש עצה????

Jazz Singer

New member
תתקשרי לבנק

גם לי זה קרה וקיבלתי חזרה את כל הכסף.

אניט מתכוונת

לגשת לבנק הזה מחר (לבנק שממנו הוצאתי את הכסף). אז אתה אומר שלא אמורים לעשות לי שום בעיה? אני ממש מקווה... תודה על התשובה!

Jazz Singer

New member
אגב, אל תצפי לקבל מהם כסף חזרה

כי את הכסף שניסית ולא קיבלת את אמורה לקבל מהבנק שלך.

Jazz Singer

New member
כן

אבל אני עשיתי את זה בטלפון, כל אגורה החזירו לי (300 ש"ח)

עידכון...

קודם כל, תודה על התגובות... אז מה שקרה זה שבהתחלה באמת המערכת של הבנק באינטרנט רשמה את ה- 200 ש"ח הנוספים, התקשרתי גם לברר, אבל כשזה התעדכן לפירוט התנועות האחרונות, זה התבטל והיתרה שלי ירדה ב200 ש"ח, או יותר נכון עלתה... בקיצור סוף טוב!!

3 דברים

1. להכנס על בסיס יומיומי לחשבון באינטרנט לראות מה קורה. 2. אם זה קורה ושמים לב לזה בכספומט, להתקשר לשירות לקוחות של הבנק (המוקדים שיש לכל בנק). לי זה קרה ואמרו לי שראו שלא נמשך כסף (לא הייתה שום תגובה מהמכשיר והכסף לא יצא). 3. קרה לי פעם שמשכתי 200 שח באופן תקין והופיעו לי שני חיובים של 200 דיברנו עם הבנק והם בדקו את זה. לכספומט יש רישום ומשווים את זה איתו ויראו את הטעות.. למה לא להתקשר לבנק קודם??

Silly LoveSong

New member
יאאא זה קרה גם לי ../images/Emo2.gif

ניסיתי להוציא 200 שקל ואז זה החזיר לי את הויזה בלי כסף. אח"כ ניסיתי שוב והפעם זה הוציא לי כסף. לא שמתי לב למשהו חריג באינטרנט אולי כי לא חשבתי שזה יכול לקרות... מהם הסיכויים שזה הוריד גם לי 200 שקל נוספים?

לי קרה משהו גרוע יןתר..

הלכתי למשוך כסף הכנסתי כרטיס הקשתי קוד המכשיר פלט את הכרטיס לקחתי אותו שמתי בארנק והלכתי לאוטובוס-----> הכסף נשאר בכספומט , מין הסתם כשחזרתי כבר לא היה שם כלום בדקתי והסכום כן ירד מהחשבון ... כיף חיים לי!

למעלה