HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בפוסטר שיש בחוברת של פצעים ונשיקות-מי זה מי????????????????
ב בואר New member 10/5/03 #1 HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif בפוסטר שיש בחוברת של פצעים ונשיקות-מי זה מי????????????????
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif בפוסטר שיש בחוברת של פצעים ונשיקות-מי זה מי????????????????
J JaWbreaker15 New member 11/5/03 #2 אז ככה: זה שתלוי הכי גבוה- פיטר זה שנמצא הכי קרוב למצלמה ועושה תנועה כזו עם היד של "למה מה קרה?"- שחר זה שעומד עם מבט אדיש- יהלי זה שעף עם הקוקו- יוסי חממי (שפרש מהלהקה) יעל
אז ככה: זה שתלוי הכי גבוה- פיטר זה שנמצא הכי קרוב למצלמה ועושה תנועה כזו עם היד של "למה מה קרה?"- שחר זה שעומד עם מבט אדיש- יהלי זה שעף עם הקוקו- יוסי חממי (שפרש מהלהקה) יעל
ב בואר New member 11/5/03 #3 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif הם לא דומים לעצמם!!!!! חיחיחי!!!
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif הם לא דומים לעצמם!!!!! חיחיחי!!!
T the king 25983 New member 11/5/03 #4 גם אני לא הבנתי...../images/Emo66.gif זיהיתי רק את יהלי ורציתי לשאול בםורום וכל פעם שכחתי...
ב בואר New member 11/5/03 #5 חיחיחי../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif **בושות** אמא שלי זיהתה אותם ואני לא... ואמרתי לה שזה בטח לא נכון וזה היה נכון!!!!!! **בושות!!!!!!**
חיחיחי../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif **בושות** אמא שלי זיהתה אותם ואני לא... ואמרתי לה שזה בטח לא נכון וזה היה נכון!!!!!! **בושות!!!!!!**
J JaWbreaker15 New member 11/5/03 #6 הם דווקא ממש קלים לזיהוי! הפנים שלהם בדיוק אותו דבר, במיוחד יהלי עם הגבות, ושחר גם דומה לעצמו וגם פיטר, יותר יפה לו בלי שם. יעל
הם דווקא ממש קלים לזיהוי! הפנים שלהם בדיוק אותו דבר, במיוחד יהלי עם הגבות, ושחר גם דומה לעצמו וגם פיטר, יותר יפה לו בלי שם. יעל
ב בואר New member 11/5/03 #7 ../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif בלי קשר: כולם להכנס הנה!!!!!!! אני לא מזהה אותם... אבל זה בטח רק אינ...
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif בלי קשר: כולם להכנס הנה!!!!!!! אני לא מזהה אותם... אבל זה בטח רק אינ...
ב בואר New member 11/5/03 #9 אני../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif ממש שמחה שמיהו מסכים איתי סופסוף!!!!!!! ואני עוד יותר שמחה שזה אתה חנוש!!!!!!!!!!!!
אני../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif ממש שמחה שמיהו מסכים איתי סופסוף!!!!!!! ואני עוד יותר שמחה שזה אתה חנוש!!!!!!!!!!!!
ב בואר New member 11/5/03 #11 מדובר על...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif הפוסטר שבחוברת של הדיסר 'פצעים ונשיקות' קאפיש?
ב בואר New member 12/5/03 #13 חחחח(שימי לב שזה בלי י!!)../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif שימי לב שזה חח ולא חיחי!!! השתפרתי!! לא רציתי להגיד כדי לא לעורר מהומות...
חחחח(שימי לב שזה בלי י!!)../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif שימי לב שזה חח ולא חיחי!!! השתפרתי!! לא רציתי להגיד כדי לא לעורר מהומות...