help... שאלה בלשון: טרפז התנועות מתקשר רק לגזרת הגרוניים או שזה בכללי...? בעע לשון בעע
B blinchik New member 5/4/05 #1 help...../images/Emo4.gif שאלה בלשון: טרפז התנועות מתקשר רק לגזרת הגרוניים או שזה בכללי...? בעע לשון בעע
help...../images/Emo4.gif שאלה בלשון: טרפז התנועות מתקשר רק לגזרת הגרוניים או שזה בכללי...? בעע לשון בעע
ה הוינברג New member 5/4/05 #4 חחחחחחחחחח לשון איזה בדיחה.. איזה כיף להיות משוחרר מהמקצוע הכ"כ מיותר הזה... אם חיה המורה שלכם אז המגן שלכם כבר מסודר חיה, אוהב אותך..
חחחחחחחחחח לשון איזה בדיחה.. איזה כיף להיות משוחרר מהמקצוע הכ"כ מיותר הזה... אם חיה המורה שלכם אז המגן שלכם כבר מסודר חיה, אוהב אותך..
P pissdrunk andrew New member 7/4/05 #13 אתה לא מצחיק ופריייר אידיוט הלוואי תיצא נכה והצבא ידפוק אותך
S Seidman New member 8/4/05 #14 לפחות אני לא אגמור כמו שיכור בהדר כפי שכנראה אתה תסיים את חייך העלובים
P pissdrunk andrew New member 8/4/05 #16 LOL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ןאיך אני בדיוק אמור לסיים ככה????? על ידי אי שתיה לא עישון למידה וכו......... ואגב לגבי הצבא אין לי שום דבר נגדך אבל אני שונא צבא ובמיוחד את הרצון העז להיות מקרבי למה??? (בחילה)
LOL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ןאיך אני בדיוק אמור לסיים ככה????? על ידי אי שתיה לא עישון למידה וכו......... ואגב לגבי הצבא אין לי שום דבר נגדך אבל אני שונא צבא ובמיוחד את הרצון העז להיות מקרבי למה??? (בחילה)