help!
אני צריך עזרה

help!../images/Emo2.gif אני צריך עזרה

קיבלתי מכתב באימייל מ"ethnix", אבל לא הצלחתי להבין כלום ממה שכתוב שם (חוץ מהכותרת "הצעותיכם לשיפור האתר"). מישהו גם קיבל את זה והצליח לקרוא מה כתוב?
פרח פלסטיק

KeLeMeNcY

New member
יש להם בעיה במייל

תנסה לעשות כפתור ימני encoding utf8 משהו כזה... תגיד לי אם זה עזר

KeLeMeNcY

New member
בנתיים מה שהצלחתי להביןL

לקראת צאת האתר חשוב לנו לדעת מה אתם מצפים למצוא בו אני אעבוד על זה יותר מאוחר, פושט אני חייבת ללכת

ZGala

New member
../images/Emo160.gif אני קיבלתי אותו מכתב

המעריצים יקרים ליאור מפורום הלהקה הגישה בקשה בשם חלק מכם ובשמה, כי נפרסם את לוח המופעים אנחנו מקווים שימסרו לנו את כל המידע ובזמן וכי נוכל לפרסם אותו כאמור לקראת עליית האתר החדש, חשוב לנו לדעת מה אתם מצפים למצוא בו את הבקשות יש לשלוח למייל הרגיל שלנו כמו כן אנו מבקשים חומרים המצויים ברשותכם ולדעתכם הינם רלוונטיים, לדוגמה: אם מישהו ריכז את הלינקים של כול כתבות האינטרנט שפורסמו עד כה או למשל, אם למישהו יש טבלת תקליטורי השדרים שיצאו עד כה וכדומה לנו קשה לקבל את כול המידע מהחברות השונות עימן עבדה הלהקה בעבר נא עזרתכם האדיבה תודה מראש צוות האתר

yogya

New member
זה מה שהיה כתוב

לקראת עליית האתר החדש, חשוב לנו לדעת מה אתם מצפים למצוא בו את הבקשות יש לשלוח למייל הרגיל שלנו כמו כן אנו מבקשים חומרים המצויים ברשותכם ולדעתכם הינם רלוונטיים, לדוגמה: אם מישהו ריכז את הלינקים של כול כתבות האינטרנט שפורסמו עד כה או למשל, אם למישהו יש טבלת תקליטורי השדרים שיצאו עד כה וכדומה לנו קשה לקבל את כול המידע מהחברות השונות עימן עבדה הלהקה בעבר נא עזרתכם האדיבה תודה מראש צוות האתר

למעלה