HELP

just liz

New member
HELP ../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

היי אני ממש צריכה חוות דעת ממי שמבין בנושא.. 1.איך המקומות שירות בנהריה בתחום הבריאות? יש המלצות?? 2.שמעתם/ן אולי על מקומות טובים יותר בתחום הבריאות בת"א אולי? או ברמת גן? ושאלה אחרונה|
מה שמעתן על דירות שירות? הייתם ממליצים לי על זה על סמך דברים ששמעתם? בקשה מי ששמע משהו שיכול לעזור לי שיענה...זה ממש ממש חשוב לי! תודה וסליחה על ההטרדה

מיטלי 201

New member
למה סליחה?

מי שלא רוצה לא עונה... 1. לא מכירה טוב את תחומי הבריאות בכלל ובפרט לא בנהריה אבל יש מישהי שמכירה ואני יכולה לשלוח אלייך בימים הבאים אם תרצי כמובן... 2.בתל אביב יש את בית חולים איכילוב ששמעתי שהוא מקום טוב אבל שוב- זה לא מנסיוני ויש גם קופות חולים שתוכלי להיות מזכירה רפואית השאלה אם את מעדיפה משהו סיעוד יותר או משרדי יותר? דירות שונות יש שונות ומגוונות וגם בתל אביב יש... זה לא ממש הייתה טרחה ואם תרצי שאברר לך יותר אעשה זו בכיף בלי נדר אבל כנראה מוצ"ש או שבוע הבא אם לא... שבת שלום מקווה שעזרתי :) מיטל.

just liz

New member
../images/Emo189.gif

זה ממש ממש יעזור לי אם תוכלי לעזור לי ליצור קשר עם מישהיא שעסקה בתחום הבריאות... והאמת היא שאני יותר בקטע של העבודה המשרדית...סיעוד קצת פחות כי אני לא יודעת עד כמה אני אחזיק מעמד בקטע הזה.. בעבודה משרדית יש לי גם יותר ניסיון.. הקטע שאני ממש בלחץ כי בראשון בבוקר (מחר חחח) אני צריכה להתקשר לשלומית ולהגיד לה מה החלטתי- אם אני רוצה חוץ או בית.. ואני ממש לא יודעת מה לעשות כי אין לי עם מי לדבר שעשה את זה או את זה... מצד אחד אני רוצה לעשות משהו כיפי...כלומר להכיר אנשים חדשים ואולי להתנסות בלהיות יותר עצמאית...אבל אני מפחדת שהמסגרת הזאת תכבול אותי רק יותר כי אני לא אהיה קרובה לחברות שלי בנהריה... בקיצור...ממש יעזור לי לדבר עם מישהיא שהיתה בת"א או בנהריה בתחום הבריאות וזה יהיה ממש נחמד ליצור קשר עם אחת כזאת.. סליחה על החפירה ותודה

קספר07

New member
ליז בטח ששרות!!

מאוד ממליצה על זה וחוצמיזה האפשרויות לחברים טובים ומקומות עבודה יותר רבים זה בשירות לאומי ולא בצבא.. יש לי ידיד שם שסבל נורא והגיע להתמוטטות שם... אפחד לא התייחס למרות שהוא אמר שהוא רצה למות מקסימום העבירו אותו לתפקיד פחות רציני אבל בקושי דיברו אותו והוא בוקשי יצא הבייתה בשרות יותר מדברים ואחת לשבועיים לפחות אנחנו נפגשות עם הרכזת וגם היא באה לבקר ולראות איך אני בעבודה ואם מתייחסים אליי יפה ואם טוב לי ויש שיחות עם עו"סית למי שרוצה... זה ברור יותר שווה ואני לא מדברת בכלל מבחינות דתיות או מצפוניות אלא יותר בקטע של כבוד ואם טוב לך... בהצלחה ליז, שבת שלום קספר. ונ.ב את לא חייבת להקשיב ולקבל את מה שאמרתי אבל אני ממש ממליצה לך לחשב על מה שאמרתי ולהאמין לי שלא שיקרתי בשומדבר כי אין לי שום מטרה כזו ואני לא איזו סוכנת של השירות אלא בחורה בת גילך (קצת יותר) שגם חשבה מה יותר כדי והבנתי שבחרתי בדרך הנכונה... סליחה על החפירה :) קספר.

just liz

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo41.gif../images/Emo160.gif

אני ממש שלמה עם זה שאני עושה שירות לאומי... הקטע שאני מתלבטת אם אני רוצה לעשות שירות לאומי בנהריה- על תקן בית...או במקום אחר על תקן חוץ בדירת שירות עם עוד כמה בנות... ממש קשה לי להחליט ואני בלחץ כי מחר כבר אני צריכה להחזיר לשלומית תשובה לגבי העניין

קספר07

New member
אהה

אולי התבלבלתי באחת אחרת אבל יש לי חברה מתל אביב אבל היא לא בית חולים.. יעזור לך? ואל תהיי מדי בלחץ מאמי חבל זה לא ממש יעזור נראה לי...

just liz

New member
../images/Emo191.gif

כה זה יעזור לי האמת...היא מרוצה מהשירות שם? מה היא עושה? איך בדירת שירות?

קספר07

New member
היא מרוצה מאוד לפי מה שאני יודעת

היא נראת לי מרוצה למרות שזה מעייף כי היא מתחילה בצהריים ומסיימת ב00:00 (בשתיים עשרה) גם בדירה נראה לי בסדר לה למרות שהיא אומרת שיש חסרונות ואם את רוצה אבקש לתת לך את המספר שלה אבל לא כאן במסרים או משהו.. יוםטוב

just liz

New member
../images/Emo93.gif

וואווו 12??? בלילה??? כה אני אשמח מאוד לדבר איתה

קספר07

New member
אוקי

היום עברתי ניתוח קטן אז אולי אהיה בבית ואוכל לדבר איתה עוד היום- אנסה.. ולאוו דווקא שאת גם תסיימי בשעה כזו פשוט תלוי במה תעבדי...

just liz

New member
אהה../images/Emo177.gif

אההה סבבה... בעקרון שמעתי שבנהריה יש הרבה ביקוש אבל אני לא יודעת מה לעשות לא יודעת אם בא לי להשאר בבית

just liz

New member
../images/Emo51.gif

ממש ממש תודה! אני אדבר איתה איך שייצא החג... חג שמח לכולם!!

למעלה