help
!

• פותח הנושא himv
  • פורסם בתאריך

himv

New member
help../images/Emo101.gif!

היי,עברתי היום ליד ביתי וראיתי גור כלבים זרוק מסריח ורועד ליד ביתי,לא עמדתי בזה ולקחתי אותו לביתי והחלטתי לאמץ(שמו בישראל הוא "טמבל" כי בהתחלה הוא היה קצת בוק כזה,אם למישהו יש שם מקורי ונחמד הוא מוזמן להעלות הצעות) הגור נראה כבן חודש לכל היותר,רציתי לדעת איך להאכיל אותו ובמה להאכיל אותו,איך לטפל בו ועוד עצות לכאן ולכאן,לפחות עד יום שישי כי רק אז אני אוכל לקחת אותו לוטריניר.. תודה רבה רבה מראש ויום טוב

be_roo

New member
מומלץ לעשות מאמץ ולקחת אותו לוטרינר

עוד קודם כדי לוודא שהוא בריא ולקבל מידע רלוונטי, יש וטרינר שעובדים בשעות גמישות. אם בכל זאת אין אפשרות, גש לחנות החיות הקרובה וקנה תחליף חלב לגורי כלבים. זה כמו מטרנה של תינוקות. יחד עם זה מומלץ לרכוש תרסיס פרונטליין נגד פרעושים ולרסס אותו (בהחה שאין לו בעיות עור, פצעים וכו'). בבית להכין לו פינה חמהויבשה, לא ליד קיר חיצוני, מגבת שיוכל להתכרבל בה, צעצועים לנשוך ולשחק איתם. זהו בנתיים, לכשתבקרו אצל הוטרינר תקבל את כל המידע בקשר לחיסונים, מזון, חינוך וכו'. בהצלחה ו"תתחדש"

enbalush

New member
כדאי לבקש עזרה בעמותות בעניין ה

החיסונים ואחרי 3 חיסונים תבוא איתו לימי אימוץ בעמותות השונות...שבועיים בין חיסון משושה לזה שאחריו ועוד שבועיים לשלישי... כדאי לקנות מזון גורים, אולי גם דרך עמותה, אם תגיד להם שאתה מחזיק אותו באופן זמני ומחפש לו בית.

enbalush

New member
אופס קראתי שוב...אתה רוצה לאמץ!

אז במשך החודש של החיסונים אל תוציא אותו החוצה כדי שלא יחטוף מחלות, אח"כ זה אישפוזים ולא כדאי ולבינתיים כדי שיהיה בריא וחזק קנה לו אוכל לגורים בלבד ואיזה משחק, דובי או כדור טניס...

kasa

New member
כל הכבוד לך על המעשה הנפלא

בהצלת הגור !! הוא יוקיר לך תודה על כך כל חייו. גורים רבים רועדים. בעיקר מפחד. (כמעט כמונו...) זו תגובה רפלקסיבית של הגוף במצבי פחד. גור קטן שנזרק ברחוב, חש מפוחד, ומבוהל, ומגיב ברעידות. הכן לו מקום חמים שהוא יוכל לשהות בו. חבק אותו. תן לו חום, ואהבה, ומקום בטוח לשהות בו. אפשר לקנות לו מזון לגורים (בכל חנות לבעלי חיים). עדיף מזון מאיכות טובה. (פרו-פלאן, למשל). אפשר לבשל לו עוף ואורז. אם אין לו עדיין שיניים - תוכל להרטיב מעט את המזון בכדי להקל לו על הלעיסה. חשוב שיהיה לו תמיד כלי עם מים, ורצוי כלי קשיח, כי גורים נוטים להפוך את הכלים שלהם, במהלך משחק. ואם הוא עושה משהו שאינך אוהב, תוכל לומר לו "לא" בתקיפות עד שיבין, אך לעולם אסור להכות כלב !! (אני בטוחה שלא תעשה זאת, אני רק אומרת זאת ליתר בטחון...) בהצלחה, ותעדכן אותנו מדי פעם, ונחכה גם לתמונות !

למעלה