HELP

שמופית

New member
HELP ../images/Emo101.gif

מצטערת על הזעקה על הבוקר, אבל היה פה לא מזמן שירשור בנושא מקומות לארוחת בוקר ואני לא מצליחה למצוא אותו
אנחנו מחפשים מקום לאכול היום ארוחת בוקר, בין הרצליה לתל אביב... אם מישהי יכולה להמליץ או למצוא לי את השירשור, אני ממש אודה לה
דחוף.... תוך שעה יוצאים.... תודה !!!

אוסנת123

New member
המלצות...

הכי הכי מומלצות לארוחת בוקר- * כרמלה בנחלה * בטי פורד * מנטה ריי (אולי יותר לבראנצ´) לא ממש מצאתי את השרשור אני הייתי הולכת על כרמלה בנחלה...

אתי@

New member
../images/Emo12.gifבבטי פורד יש ארוחות בוקר?

בערב המקום הוא לחלוטין פאב!

אוסנת123

New member
וסיפרו לי נפלאות על ארוחת הבוקר

שלהם.... שינוי אווירה מוחלט בין הבוקר לערב. גם אהרוני כלל אותם בהמלצה על 5 המקומות השווים לארוחות בוקר... אבל - אחרי כרמלה בנחלה...

אוסנת123

New member
וכרמלה בנחלה נמצאת

ברחוב התבור 46 שזה ממש רחוב ליד נחלת בנימין

צוקה

New member
ממליצה בחום על רביבה וסיליה

ברמת השרון - מקום מס´ 1 לארוחות בוקר!!! (ממוקם די בכניסה לרמת השרון) ארוחת בוקר של ביצה (איך שרוצים אותה - וגם עם איזה תוספות שרוצים), מיץ סחוט (תפוזים, גזר ועוד...) לחמניות עם גרעינים למינהן בופה ירקות חי בופה ירקות אנטיפסטי וגם קפה/תה המבחר והטריות...

צוקה

New member
גם מנטה ריי מומלץ, והמחירים הם

בערך אותו הדבר כמו רביבה וסיליה, אבל במנטה ריי הכמויות הרבה פחות וגם לדעתי הטריות פחות. בפעם האחרונה שהיינו שם הלחמניות חוממו במיקרו ונהיו גומי...

שמופית

New member
שאלה -

מאיזה כניסה לרמה"ש נמצאות רביבה וסיליה ? (התיאורים של צוקה השאירו אותנו רעבים....
) האם נכנסים מכיוון הכפר הירוק ? אם כן, באיזה צד של הכביש נמצא הבית קפה ? האם צריך להזמין מקום בשעה כזו ? יש חניה ? סליחה על כל השאלות..... והמון תודה על כל התשובות !!!

רביבה וסיליה - הוראות הגעה:

צומת הכפר הירוק לכיוון רמת השרון. רמזור ראשון (ליד המשתלה) ימינה. רמזור ראשון שוב ימינה. מגיעים לכיכר - ימינה. ובצומת ה-T שוב ימינה. (יש פה מוטיב חוזר - ימינה!) וזהו! הגעתם!!! יש שם שניצל ברוטב חרדל מד-הים!!!

צוקה

New member
והתשובות -

נכנסים מצומת הכפר הירוק. נוסעים לכיוון רמה"ש ("הגעת הביתה רמה"ש") וברמזור הראשון פונים ימינה ואם אני לא טועה פניה ראשונה שוב ימינה ואז שוב ימינה (מעין סיבוב כזה) זה ממש לא מסובך, למרות שזה נשמע כך... לא צריך להזמין מקום לדעתי, למרות שדי מלא שם כל ימות השבוע (המקום מלא בצפונבוניות רמת-שרוניות) יש חנייה בשפע - חניון פתוח מול המקום (ללא תשלום) מקום מאוד מומלץ!

שמופית

New member
יש לנו זוכה ../images/Emo45.gif

המון תודה לכן בנות !!! איזה כיף לי שיש לי אתכן
נשמע מבטיח... נתראה ביום ראשון (או שני). שיהיה לכולן אחלה סופ"ש
ביי והמון תודה !!!

mammy

New member
מומלץ מאוד להזמין מקום ברביבה וסי..

וסיליה. במיוחד יום שישי בבוקר. מפוצץ שם!!

אז ככה: מנסיוני הדל...

המליצו לי מאוד מאוד על מקום בשם טורקיז במושב בית יצחק (יש שם גם חנות עם כל מיני דברים נחמדים לבית) בנמל הרצליה יש כמה מקומות נורא נחמדים ויש שם אווירה של הריביארה הצרפתית... כאילו מנותק מכל הלחץ של הארץ (אני אוהבת לשבת באחד המקומות שהכי קרובים לים... לא זוכרת שם לצערי) בין הרצליהלתל אביב יש בית קפה במלון מנדרין (צומת הקאנטרי) - סטנדרטי אבל נוח ונחמד. וזה מה שעולה לי בראש כרגע. בתאבון!!!

שמעתי שיש מקום נחמד ברשפון

וקיבלתי עילו המלצות לוהטות... אבל אני לא יודעת פרטים... אולי מישהי אחרת שמעה עליו?

גלי ב

New member
3 מקומות מומלצים וניפלאים ../images/Emo13.gif

1. מקום בלב - רעננה (לא רחוק מגבעת חן) - מקום מקסים, אוכל טעים טעים... 2. קפה סוקולוב...רמה"ש 3. כיופים - צומת ירקון - פ"ת - ארוחות נחמדות מאד מאד.. ו...תהנו בחופש ושוב..מזל טוב...איזה כיף..

למעלה