HELP

זואילי

New member
לילו מתוקה

אל תתעצבי בגלל התחת שלי. זה דווקא נושא חם לבדיחות פה שגם אני צוחקת מהן. תהיי בטוחה שאני עושה כמיטב יכולתי לשמור על המוקדון הזה בהולד למרות שהוא מאוד נהנה מההורמונים שאני מספקת לו בין הדיכויים....

זואילי

New member
מייקי מתי יש לך פגישה עם ההיא?

שכחתי את שמה. של התזונה. נו, איך קוראים לה?? תעשי רשימה של כל המזונות שאת כן אוכלת. אפילו אם את חושבת שתזכרי בע"פ... אשכרה יום יום תרשמי מה את אוכלת. מה יש לך במקרר. ככה יהיה לך קל יותר לבנות איתה דיאטה (תפריט) בהתאם לקפריזות הקולינריות שלך. כי התזונה שלך אפילו אותי מאתגרת...

בחמישי

אל תדאגי הדברים אצלי כל כך מעטים וקבועים, כך שאין סיכוי שאפספס והמקרר... אפשר להגיד ריק כמעט לחלוטין
אל תדאגי התזונה שלי תאתגר גם אותה הרי ברור שכל מה שהיא תציע אני אגיד ישר: "לא... אין סיכוי". ושמה נעמי קידר.

g a l i 2 6

New member
../images/Emo201.gifמקווה שאת מרגישה יותר טוב

אני כותבת לך בין ניסיון שירותים 1 לניסיון שירותים 2 אבל אני במצב ההפוך ממך עם עצירות הכי חשוב שתשימי לב שאת שותה המון כי את מאבדת המון נוזלים ואולי בכל זאת תדברי עם סוריאנו כי זה נורא להישאר ככה אפילו עוד יום אחד תחזיקי מעמד גלי

galim29

New member
מיייקוש../images/Emo7.gif

מצטרפת לשילשולייך
גם אני באותו מצב בתקופה האחרונה. ייחסתי את זה לחילופי מזג האויר/מצב רוח הפכפך... אבל לא עוזר להקל על הכאבים. כאילו אין שליטה על המעיים. לא משנה מה אני אוכלת ואני כבאר לא אוכלת כי נמאס לי לרוץ לשירותים... ועכשיו קיבלתי גם
נוספת: ירושה מז'קי, מ י ג ר נ ה שלא עוזבת אותי מיום שישי.... ודווקא הייתי במקום פסטורלי בצפון עם המשפוחה (טוב, אולי זה מסביר את המיגרנה) יש איזה וירוס חדש שלא סיפרו לי עליו והתנחל לנו בבטן?
תרגישי טוב

galit 03

New member
מייקילולי- מקווה שאת מרגישה טוב יותר :)

מצטרפת למגפת כאב הבטן...אין ממש יציאות וסדירות ומה שיש לא ממש עובר את רף המוצק...כאב ראש וגם בחילה... לא כיף...וזה כבר יומיים או אולי שלושה... ניראה לי שזה איזה וירוס(או לפחות כך אני מקווה) מאחלת לכולנו בריאות שלמה, טיפ קטן שעוזר לי - חליטת תה(עלים)של מרווה ולואיזה...קצת מרגיע לי את הבטן היקרה שלי :) וסיגרייה.... לילה טוב ונטול כאבים לכולנו, גלית

שי לוש

New member
מזדהה

היי, אני מכירה את הכאבים הללו טוב טוב, אחרי הניתוח חלה הקלה קצת אבל עדין כל מחזור סיוט בפני עצמו, אני גיליתי שמים חמים עוזרים וגם לעשות קצת תנועות באגן, קצת שמו בשעור הכנה ללידה. ואז אם זה לא עוזר לעשות עיסוי לבטן יש כדור בשם קטפלם שבדרך כלל עוזר, במקרה הקיצוני לכי על זריקות ולטרן זה שוס!

אני לא מדברת על מחזור

זה כבר שנה וחצי אין לי. אני מדברת על היום יום הרגיל. אברר על הכדור הזה.

שי לוש

New member
מבינה

אני מבינה את הכאב, מזלי שאצלי הכאב הוא רק יומיים לפני המחזור וביומיים הראשונים שלו. בכל מקרה תנסי את הכדור, אולי... הציעו לך ניתוח?

לפי השירשור

לי זה נשמע בהחלט כהדבקויות במעיים.....ויתכן אפילו איזה מוקד שלוחץ... כדאי בהחלט לשים לב שזה לא מחמיר......ולוודא שתמיד יוצא משם משהו.......וכדאי לעדכן שוב את סוריאנו בעניין... איך את היום?

ברוב המיקרים

משהו יוצא
עם כל הכאבים וההתאמצויות איך לא. אבל יש גם לילות כמו הלילה האחרון של ריצות עם אזעקות שווא, אחד אחרי השני - סיוט
. ידוע שיש מעורבות של המעי עפ"י דוח הניתוח הקודם.

אולי כדאי להקדים את התור לניתוח...

ואולי רצוי לעשות CT בטן מקדים כדאי לוודא שאת לא על סף חסימה רצינית? ואולי גם כדאי לשים לב לתזונה שגורמת לך באמת לריצות......אצלי לדוגמא גיליתי אחרי הניתוחים שבשר על האש מריץ אותי הלוך ושוב לשירותים ......נאלצתי לוותר... ועכשיו ברצינות מעורבות של מעי זה לא משחק צריך וכדאי לבדוק כמה המעי מעורב.......אני לא ידעתי בכלל שהמעי מעורב.....והגעתי במצב חירום עם בטן נפוחה .....לא יצא ממני כלום לא מלמעלה ולא מלמטה......CT בטן גילה את החסימה........כניסה לניתוח חירום ... ומשם את מכירה את הסיפור שלי......

זואילי

New member
מסכימה איתך

מעיים צריך לתפוס בזמן. (כאילו לא שמעת את זה ממני כבר מליון פעמים, מייקי)

סה"כ הייתי ברביעי

שעבר אצל סוריאנו, סיפרתי לו על תקופת השילשולים הארוכה ועל כאבי הבטן, אבל אז עדיין לא היו כאבי התופת שחוויתי במהלך השבוע האחרון (ולמרבה הפליאה גם עכשיו לא היו כאבי תופת רק כאבי ההידבקויות והכאב מההתאמצות... אז אולי זה עובר??), בכל מקרה הוא מודע לכך שיש מעורבות מעי עפ"י דו"ח הניתוח הקודם וציין זאת בעצמו, הוא כנראה לא חושב שיש צורך לשלוח אותי לבדיקות נוספות, אפילו מבארגבל ניצלתי
. ולניתוח הוא רוצה שאגיע רק תחת דיכוי לוקרין. לגבי תזונה, הוא ממש לחץ שאפגש עם נעמי קידר (הדיאטנית) לטענתו היא ממש יכולה לעזור לכאבים ולשאר התופעות, אז אני הולכת אליה השבוע ונראה.

למעלה