...Help! I need somebody

Benjamin Turner

New member
...Help! I need somebody

שלומות לכולם! להורי יום נישואין 29, וברצוני לרכוש בעבורם כרטיסים להצגה. שלוש הצגות ששמעתי טובות עליהן הן "מיסטר גרין" של הקאמרי, "העבד" של גשר ו"מה עושים עם ג'ני?" של בית לסין. שני הורי בני חמישים, מהנדסים במקצועם, דוברי רוסית (אולי רלוונטי לגשר, אין לי שמץ) ובעלי אופקים רחבים ביותר, אך לא הולכים הרבה להצגות מפאת פשעו של הבורא שהקצה לנו, בני האנוש, רק 24 שעות ביממה. שאלותי הן: 1. מה דעתכם על ההצגות הנ"ל? האם הן מתאימות להורי? 2. התוכלו להעלות רעיונות נוספים להצגות? (הפעם האחרונה שביקרתי בתיאטרון היתה בגיל 16, בטיול בית ספר, כך שאין לי ולו פירור ידע בנושא) בתודה מראש, אירית (הבת המיואשת מהוריה שלא חסר להם כלום וכל שנה חוזר הסיוט של לנסות למצוא להם מתנה מקורית)

tommy walker

New member
...Help! not just anybody

דבר ראשון, את שלושת ההצגות הנ"ל לא ראיתי בעצמי אבל פחות או יותר אני יודע על מה מדובר ולמי הן "מתאימות". לפי התאור שנתת על הורייך הם נשמעים אנשים איטליגנטים ולפי מה שאת אומרת אז הם גם פתוחים לדברים חדשים. לדעתי במר גרין הם יהנו כי זאת אמורה להיות הצגה רגישה וגם משעשעת לפעמים שנוגעת גם בנושא ההומואיות אבל אם הם באמת בעלי אופקים רחבים הם עלולים להנות מאוד מההצגה. "העבד" היא גם הצגה מצוינת ואולי באמת בגלל המוצא הרוסי של הורייך הם אולי יתחברו לסגנון של ההצגה ושל התאטרון הזה בכלל. לגבי "מה עושים עם ג'ני" אז היא אמורה להיות קומדיה. אני שוב מציין שלא ראיתי אותה. יכול להיות מצב שההורים שלך יחשבו על הצגה בסגנון הזה שאולי היא וולגרית. אבל לא בטוח. אז זה כבר שיקול שלך. חוץ מזה,טעם זה דבר מאוד ספציפי וקשה להצגות לקלוע לטעם של כל אדם ואדם אז לפעמים קורות "פאשלות" ואנשים באים להצגה ולא נהנים בה ואף סובלים. זה לגיטימי. וזהו. ביי.

Benjamin Turner

New member
המון ../images/Emo51.gif , ../images/Emo6.gif

דומני שאבחר ב"העבד", ואקווה לטוב

למעלה