HELP! i need somebody..

SomeCrazyShit

New member
HELP! i need somebody..

אני חדשה פה, ואני חייבת לציין שלאחר סריקה מדוקדקת של הארכיון, גיליתי שיש פה לא מעט אנשים טובים ונבונים. לפיכך, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בעניין כלשהו... כבר זמן מה שאני רווקה, יוצאת למיליוני דייטים סתמיים ומיותרים, ואני מרגישה דיי מיואשת. אף אחד כבר לא מרגש/מעניין/מושך אותי, ואני מרגישה שאני סתם מבזבזת את זמני. למרות זאת אני ממשיכה לחפש (לא בדיוק "לחפש",אלא פשוט לזרום עם מה שבא), ומשתדלת לתת צ'אנס, ולא לקטול אנשים ישר. הבעיה היא שאני מרגישה שפשוט חבל על הזמן, כאילו לעולם לא אמצא אהבה, ונידונתי לחיי בדידות... מה אתם אומרים?

kesem amiti

New member
Timtsei ahava

betoch atsmech

IC4

New member
למצוא דורש להתחיל לחפש ../images/Emo3.gif

מחפשים מוצאים משהו מחפשים איך אפשר לאהוב את המשהו את שואלת איך מוצאים אהבה עונים לך שאת מוצאת בעצמך ואז את שואלת אחרים איך אפשר למצוא בעצמך? במקום לשאול זאת את עצמך
? כן כן החיים קשים, זה לא עושה אותם קשים, זה רק עושה לך הכרות איתם אני גם אשמח לשמוע על נוסחא מדעית מדויקת שנותנת לך לאהוב את עצמך בצורה רוחנית ^-_ הזהב הלבן - אני אשמח אם הדברים האישיים כביכול ישומשו כפרטים כלליים יותר לנחלת חכמת ציבור הקוראים שגם הם מודים לעצמם שישמחו למצוא אהבה ולסנן דייטים לא מוצלחים מראש

SomeCrazyShit

New member
"מחפשים איך אפשר לאהוב את המשהו"?

ז"א שאתה צריך לשכנע את עצמך לאהוב? זה לא אמור פשוט לבוא באופן טבעי??

IC4

New member
איפה בדיוק הביטוי של שליטה על עצמנו

אם אנחנו לוקחים את חיינו כמנוהלים על ידי הטבע? אם את לא תבחני דברים מחדש, הם יישארו חסרי תכלית בשבילך אם את לא תשלימי עם מה שאת חושבת שאת, את לא תאהבי את עצמך מה שיביא אותך לשתי אפשרויות שאני רואה (נקווה שיש עוד אם הן לא מוצאות חן בעיניך): 1-לשנות את עצמך למשהו שכן תאהבי - אפשרי, בדוק ומוכח 2-לקבל את עצמך, להיות סובלני לגבי עצמך - חשוב מאד גם אם אתה מעונין בכלל לשנות את מה שאתה, זאת נקודת התחלה. ואחרי שחשוב לך מספיק להיות מי שאת ולאהוב את עצמך נוכל כולנו להנות מלאהוב אותך במלואך גם

IC4

New member
אהה , את דיברת על ה../images/Emo8.gifיבוך השני

אני חושב שזה יכול לפעול בדרך דומה במיוחד אם אתה מרגיש שמישהי היא כבר חלק מהחיים שלך אבל בתור התחלה אז מספיק ופשוט לראות אם אנחנו אוהבים את מה שאנחנו רואים כפי שנאמר - כשתאהבי את עצמך, תוכלי להעריך אהבה באחרים באופן הרבה יותר חופשי ולא תחפשי דברים לאהוב בהם אלא יותר תמצאי בקלות מה שמול העיניים שלך שלא שמת לב אליו בחייך הישנים
מתוך כל האהבה תימצא אהבה אחת (נגיד) יותר בולטת שנדחפת בתור לקבלת האהבה ממך

לא להתייאש, יקירה ../images/Emo140.gif

גם אני רווקה, גם אני רוצה למצוא, אבל לא בדרך הזו. הצעה אישית, כדאי ללמוד להיות קשובה לדברים הנאמרים בשיחה, לפני הפגישה, כי הם בדרך-כלל מסגירים את כל המגרעות שלהם בשיחה, שאורכת יותר מרבע שעה. אם את רוצה עצות מפורטות יותר, את מוזמנת לפנות אליי באופן פרטי. בהצלחה לך

הפסיקי לחפש, והתחילי להזמין.

אני מגיב בהסתמך אר ורק על המילים שכתבת הרגע, ואולי תוכלי למצוא תובנה אפשרית בזה אם תיהיי מספיק פתוחה, והריי... פעם אמרתי למישהי "משעמם לי" אז היא אמרה לי "אל תאמר משעמם לי, אמור משעמם אני". אם את מחפשת עניין וריגוש באנשים אחרים.. צר לי, אבל את עומדת לחפש לנצח. רק כאשר תתחילי להנות מעצמך, ממי שאת, לעשות כיף מעצמך, להנות מהביטוי העצמי שלך.. לבד ועם אנשים אחרים את עתידה לשים לב לכמה דברים מעניינים. 1)שלפתע ה FUN והעניין שלך יפסיק להיות תלוי באחרים 2)שלא תצטרכי כל כך אחרים, אלא תבחרי להיות איתם מבחירה ואפשרות לביטוי עצמי כיפי שלך מאשר מצורך למלא חסר כלשהו 3)לפתע אנשים ימצאו בך משהו חדש להימשך אליו, ואת תמשכי באופן טבעי דווקא את אלה שנמשכים למי שאת ואשר הם מסוג דומה, ובאופן טבעי תדחי את מי שלא מתאים. 4)פתאום תראי שאת מוציאה מאנשים אחרים דברים אחרים, שאולי יעשו אותם מושכים יותר, ואווירה כיפית יותר ביניכם, ופתאום תגלי שיותר ויותר אנשים מושכים אותך מכל הבחינות. 5)תגלי שכשאת אוהבת את עצמך.. את אוהבת את כולם, ושכיף לך איתך, כיף לך עם כולם. כמו שאמר ניל דנולד וולש, דמייני שהחיים שלך הם חדר, שאנשים ללא הפסק עוברים דרכו. מי שאוהב את מי שאת ומגלה בעצמו דברים דומים, נשאר, ומי שלא הולך. וככה..את מושכת אליך את האנשים אשר מתאימים למי שאת. כשאת מנסה לזייף משהו.. אנשים שאת בכלל לא רוצים מקיפים אותך. הפסיקי לחפש אנשים.. ופשוט תתחילי לתת להם לבוא אליך.. תראי מהר מאוד איך את מוצאת פרטנר מתאים. תרמתי במשהו במשהו?

IC4

New member
we love u ../images/Emo9.gif

אין לי שם בסדר? יש לך שם בסדר גמור
and to some crazy shit קצת תזהרי ממילים כמו "לפתע" ו"פתאום" שבתאור בהודעה המקסימה שמעליי, במידה ואת רחוקה מדי מלהבין עד כמה כל זה אמיתי, אז לצפות שזה יגיע אליך תוך שתי דקות, זה לא ירכך את החיפוש הזה

איל באש

New member
../images/Emo24.gifדניאל סבלנות תעזור

סבלנות ואמונה שאת מוצאת בן זוג. יאוש וכעס רק עושה את ההפך. זה שאת יוצאת לדייטים זה מעולה, ככה את מרגישה שאת כן עושה משהו למען עצמך. זה עדיף על לשבת בבית לא? בהמון אהבה איל באש

למעלה