help i need somebody help

• פותח הנושא tde
  • פורסם בתאריך

tde

New member
help i need somebody help

למישהו יש את המילים של השיר regina - day by day ? זה חשוב...

tde

New member
מישהו?

אף אחד לא יעזור לבחורה בצרה? לא יפה :(

Major-Gad

New member
כן עוזרים לבחורה בצרה :)

היכנסי לגוגל www.google.com וחפשי שם regina day by day lyrics

tde

New member
זהו. שזה לא עוזר

כבר ניסיתי. לא מצאתי ! קיבלתי רק דברים שלא קשורים לזה :(

rizla

New member
יקירתי, ניסיתי כל מה שיכולתי

המקסימום שמצאתי זה עוד הודעות בפורומים בחו"ל של אנשים שמחפשים גם. אם הם ימצאו, או שמישהו מהם יכתוב, אני מייד אפרסם את זה פה. שבת שלום ומסיבות נעימות אוריקי

tde

New member
זהו! נראה לי שלאף אחד אין שמץ מה

המילים של השיר הזה :(

tamijul

New member
טוב...../images/Emo20.gif

לדעתי שם השיר הוא : Angel והוא מבוצע ע"י (DMX feat. Regina Bell) תבדקי אותי..בלינק (לא להתעצל...
) תמי.

זה לא זה

אני יודעת לאיזה שיר היא מתכוונת וגם אני חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי את המילים.

tde

New member
חח הנה המילים

קודם כל תמי... זה לא יעזור אם אני אתפשט... כבר ניסיתי את זה בקשר לשיר של ארונג´ וזה לא עזר.. שכחת? :) או שאת שוב רוצה להפשיט אותי? i´ve made mistakes so many mistakes the same mistakes זאת הפתיחה והפזמון הוא בערך - i wanna live all my life day by day i wanna live every day as my last וכך הלאה... תודיעי לי בפרטי בבקשה אם תמצאי משהו כזה.. יש לך קשרים הרי :)

tamijul

New member
הממ...חביבתי..../images/Emo20.gif

עד כמה שזכור לי...קיבלת תשובה על האורנג´..וזאת מבלי להתפשט. ולא..אין לי רצון להפשיט אותך..אני לא בקטע של נשים..
אראה מה אוכל לעשות עם המילים...תתאזרי בסבלנות ויהיה בסדר. תמי.

tde

New member
לא ממש

קיבלתי תשובה שזה נוצר במיוחד עבור הפרסומת ואין לך שמץ מאיפה ניתן להשיג :(

tamijul

New member
חביבתי...

ואני לתומי חשבתי שאני נמצאת בפורום "זיהוי שירים" ולא בפורום "אנא מצא לי מי שר, מה שם השיר, תוריד אותו בשבילי ותעביר לי אותו".. שאלת מי שר את השיר...וקיבלת תשובה. עכשיו תפקידך למצוא אותו...לא תפקידי
תמי.

voguemaster

New member
אני חושש

שזה דאנס כזה לא ? אם אני לא טועה עדיין מנגנים את השיר בכל מיני מועדונים מדי פעם, לא ? עד כמה שידוע לי בד"כ אין מילים של שירים מהסוג הזה... אלי נ.ב. אם אני אמצא, אני כמובן אודיע..

למעלה