help help

boob24

New member
help help

ביצעתי HARD RESET ל IPAQ שלי. עכשיו אני מנסה לבצע שחזור ולא מצליח. ההודעה שאני מקבל היא שלא ניתן לבצע שחזור מכיוון שזה לא אותו מכשיר. דבר נוסף גם לאחר ביצוע HARD RESET אני עדיין מקבל הודעה של "האם אני מעונין להתקין תמיכה בעברית של PDAC " HARD RESET לא מוחק הכל????

lidor30

New member
בקשר לשאלה השניה

ההארד ריסט לא מוחק את ה-Built-in Storage, שם נמצאת העברית.

הסבר

אתה מנסה שחזור מ ACTIVE SYNC ... הוא מסרב כי הגיבוי בוצע במצב "עברית" (הגדרות אזוריות, גם אם התפריט היה באנגלית). ואחרי ה HARD RESET ההגדרות הן "ארה"ב" או משהו דומה. אתה צריך להתקין את העברית, לחזור למצב האזורי שהיה בגיבוי, ואז לבצע את השחזור. (אפילו מעבר מארה"ב לאנגליה ימנע מ ACTIVE SYNC לבצע שחזור גם ללא עברית!) בכל מקרה לא ניתן "לשחזר" את העברית. נסיון לשחזר "בכוח" גיבוי שבוצע ממצב עברית יוצר מכשיר לא תקין/יציב (זה מה שקורה עם גיבוי לכרטיס SD - ניתן לשחזר לכאורה אבל המערת מסרבת לעשות BOOT אחר כך). העברית שמורה בזכרון FLASH פנימי בדיוק כמו מערכת ההפעלה, ולכן מנסה להתקין את עצמה מחדש. בפוקטים מסוימים זה קורה עם הרבה תוכנות "נוספות" ולא רק העברית ... זה תקין ונורמלי. סיים את ה HARD RESET ואת כל ההתקנות, בצע SOFT RESET, ואז בצע שחזור! בהצלחה.

למעלה