DERBI GPR50R
New member
HELP!!! HELP../images/Emo53.gif
שלום לכולם! אני קורא כבר כמה שבועות בפורום הזה והפורום השכן(אופנועים) וזו הפעם הראשונה שאני כותב, מכוון שאני עומד להצטרף לאוכלוסיית האופנוענים והאופנעניות...
אז ככה- אהבתי האמיתית היא אופנועים, אופנועי כביש(בלי לפגוע באף אחד), לאבי יש בנדיט 1200 ואני מאוד נהנה לרכב איתו וללמוד ממנו, מה לעשות הוא הדביק אותי במחלה שלו... אני אוטוטו מוציא רשיון ואני חושב לקנות אופנוע הילוכים ולא קטנוע בגלל שאני חושב שאני לומד יותר על אופנוע ומרגיש את האופנוע יותר(יש מה להרגיש ב50 סמ"ק?
) מאשר סתם ללחוץ על הגז בקטנוע. שמתי עין על הדרבי ג´י פי אר- אופנוע ספורט יפהיפה 50 סמ"ק, ואני לא יכול להפסיק לחשוב עליו. אבל שטח זה גם נחמד וכיף, למעשה אני נוהג לנסוע עם חברים מדי שבוע בחולות ראשון עם האופניים(משחקים אותה אופנועים) ואני מאוד נהנה לנסוע בשטח אפילו עם אופניים. כל החברים שלי(מי שההורים מרשים לו) יקנו אופנוע שטח, וייצאו ביחד לפחות פעם-פעמיים בשבוע לשטח. אז בהנחה שאני יקנה אופנוע ספורט, אני יצטרך להשאר ולהיתיבש בבית עם הדרבי שלי, אז- מה לעשות??? מה לקנות??? את אהבתי האמיתית, או ההשתיכות החברתית? (לא מצאתי חרוז טוב יותר
) כל תגובה, הערה, שאלה, תתקבל בברכה. תודה מראש.
שלום לכולם! אני קורא כבר כמה שבועות בפורום הזה והפורום השכן(אופנועים) וזו הפעם הראשונה שאני כותב, מכוון שאני עומד להצטרף לאוכלוסיית האופנוענים והאופנעניות...