HELP!!! HELP

DERBI GPR50R

New member
HELP!!! HELP../images/Emo53.gif

שלום לכולם! אני קורא כבר כמה שבועות בפורום הזה והפורום השכן(אופנועים) וזו הפעם הראשונה שאני כותב, מכוון שאני עומד להצטרף לאוכלוסיית האופנוענים והאופנעניות...
אז ככה- אהבתי האמיתית היא אופנועים, אופנועי כביש(בלי לפגוע באף אחד), לאבי יש בנדיט 1200 ואני מאוד נהנה לרכב איתו וללמוד ממנו, מה לעשות הוא הדביק אותי במחלה שלו... אני אוטוטו מוציא רשיון ואני חושב לקנות אופנוע הילוכים ולא קטנוע בגלל שאני חושב שאני לומד יותר על אופנוע ומרגיש את האופנוע יותר(יש מה להרגיש ב50 סמ"ק?
) מאשר סתם ללחוץ על הגז בקטנוע. שמתי עין על הדרבי ג´י פי אר- אופנוע ספורט יפהיפה 50 סמ"ק, ואני לא יכול להפסיק לחשוב עליו. אבל שטח זה גם נחמד וכיף, למעשה אני נוהג לנסוע עם חברים מדי שבוע בחולות ראשון עם האופניים(משחקים אותה אופנועים) ואני מאוד נהנה לנסוע בשטח אפילו עם אופניים. כל החברים שלי(מי שההורים מרשים לו) יקנו אופנוע שטח, וייצאו ביחד לפחות פעם-פעמיים בשבוע לשטח. אז בהנחה שאני יקנה אופנוע ספורט, אני יצטרך להשאר ולהיתיבש בבית עם הדרבי שלי, אז- מה לעשות??? מה לקנות??? את אהבתי האמיתית, או ההשתיכות החברתית? (לא מצאתי חרוז טוב יותר
) כל תגובה, הערה, שאלה, תתקבל בברכה. תודה מראש.

להודעה זו הייתה מצורפת הודעה

של כותב שהתחזה לכותב אחר בפורום לצערי נאלצתי לחסום אותו מכניסה אשמח אם אותו כותב יכנס בשם משתמש אחר ולא בשם שעלוי להטעות את קהל הקוראים תודה

../images/Emo57.gif ידידי... ../images/Emo57.gif

תראה, ממש להנחות אותך מה ואיך לבחור - אם נהיה אובייקטיביים לא אוכל לעשות. מה שכן אוכל הוא לומר לך מספר דברים אישיים, אישיים לחלוטין. תרצה - תיקח, לא תרצה - לא תיקח. בכביש: אתה יונק את אויר ההרים הבוקע מאגזוזי המכוניות הישר לריאותיך ב"הנאה גדולה" כל אימת אתה שם. אתה נאלץ להיות עבריין תנועה בכל נסיון שלך לרכיבה ספורטיבית. אתה נוסע בתוך תנועת מכוניות וכנגד תנועת מכוניות על כל המשתמע וכל הזמן. תוסיף לזה את רמת הנהיגה של מר ישראלי - ובו תלויים חייך. כל נפילה בכביש מסתיימת במגע במהירות גבוהה יחסית בעצם קשה - על כל המשתמע. רמת המיגון של רוכב הכביש הממוצע נמוכה - על כל המשתמע. ביננו - כביש - זה כביש כביש כביש, וכל נסיון לראות בו מסלול מרוצים מסתיים בתוכן מאמרו של עורך מוטו מהגליון האחרון שיצא (והאחרון שבכוונתי לרכוש). איזה גיוון ניתן כבר לצפות בכביש? ועוד דבר קטנטן - לצערי, ובאמת לצערי, בשנים האחרונות בישראל - "יש לפחות הרוג אחד לחודש ברכיבה בכביש" ולא משנה בכלל מי אשם ומדוע... בשטח: אתה נהנה מכל האטרף שרק תחפוץ מבלי לעבור על החוק. אתה נהנה ממגוון תנאי שטח אין סופיים לעומת השחור האין סופי ההוא... הרים, וואדיות, נחלים, מים, סלעים, יערות, דיונות, מדבריות, בוץ, ועוד ועוד... אתה מתחבר לטבע באופן הכי הכי הכי חזק שקיים, מרגיש כל אבן ומריח כל שיח זעתר כמו הולך רגל. אתה נחשף לנופי ארצינו בדרך המקיפה והמהנה ביותר. בניגוד לכביש - בשטח אתה מתנתק מהציוויליזציה שכה רצוי להתרחק ממנה בימים יפים אלו, אתה וחברך חווים את עצמכם, את הטבע ואתגריו, את הנופים, את הריחות, את הזיעה של עצמך, את הקשיים והכייף, כל זה רחוק רחוק מהגועל נפש של המולת הכביש, הלנטיסים, הסקודות, והאנושות המכבידה. אתה בעולם אחר. נקודה. אתה מבצע פעילות גופנית של ממש ברמת אינטנסיביות גבוהה בהרבה מרכיבת כביש. אתה נתקל באתרים של ממש שמחייבים טכניקה, מיומנות וכושר גופני למעבר. אתה ממוגן. המהירויות נמוכות יחסית. אין תנועה נגדית או בכלל. אין חוקי תנועה. בחמישים וארבע שנות קיומנו - טרם נהרג רוכב בשטח. והאמן לי - אלו מטורפים גדולים יותר מהממוצע בכביש. כל השאר אחי, בראש שלך, וההחלטה בידך... גם אני פעם חשקתי ברכיבת כביש על אחד ממפלצות הכוח הספוריטיות החד מושביות הללו עם צמיגי הכמעט סליקס בחתך נמוך, ו-150 כוחות סוס לרגליך... הגעתי לשטח מסיבות של פשרה. נקודה. היום - לא הייתי חושב אפילו לרגע קט על אספלט, מבלי לפגוע בדבר ממנו נהנים רבים וטובים. שיהנו. עד כאן דעתי האישית והאישית בלבד. כל דעה אחרת מכובדת ועומדת בפני עצמה.

STIVENZ 426

New member
דבר אחד תסביר לי יא חליל..

"אתה נהנה מכל האטרף שרק תחפוץ מבלי לעבור על החוק". הכצעקתה? האם נסיעה על כלי "מתייר" אינה עברה על החוק? האם ביטוח אמינים תופס בכל מקום בארץ? ממה שאני הבנתי הוא תופס רק במקומות עליהם העמותה הכריזה כ"שטח אימונים" או מירוצים. *הכוונה ב"כלי מתייר" הינה רכיבה על כלי ללא רשיונות (מקסימום שטר קניה) אך עם ביטוח אמינים.. מה אומר החלילן? סטיב

גם...

גם רכיבה בשטחי שמורות טבע סגורים לתנועה, רכיבה ללא רשיון נהיגה ומתחת לגיל, וביצוע רצח בהר הרוח - נחשבים לעבירות על החוק... אבל... נו באמת... הספיק לי לראות מה עובר על מישהו ללא ביטוח חובה שנלווה אלי שני קילומטר על אספלט...

STIVENZ 426

New member
נו באמת..

השאלה שלי היתה רצינית לחלוטין.. לא היתה בה טיפת ציניות.. יש מצב לתשובה רצינית, או שזה רור מאילו? סטיב

שאלה חשובה על ביטוח אמינים

מה אומר הביטוח הזה? כמה הוא עולה? מאוד מרגיז אותי לשלם ביטוח חובה שמן אם אני לא מסכן את עצמי כמו רוכב כביש. אין אפשרות לעשות ביטוח רק לרכיבת שטח בהוצאה קטנה משמעותית?

STIVENZ 426

New member
אמינים

200$-300$ 2 אופציות. לכל אחת כיסוי ביטוחי אחר-בהתאמה לגובה התשלום. בטוח לשטח בלבד. לא יודע איפה תופס ואיפה לא. חכה למומחים.. לילה טוב. סטיב

סטיב...

צר לי אך ממש אינני בקיא בכיסוי שנותן מה שנהוג אצלנו לכנות "ביטוח אמינים" לרוכבי העמותה. הכתובת לשאול את השאלה ולקבל תשובה מאיש מקצוע בתחום היא רדר שמן הסתם מכיר את הפוליסה והיה מעורב בנושא. פנה אליו והוא יפרט. אני רק יכול לומר לך מידיעה כללית שאמינים אינה חברת ביטוח אלא סוכנות ביטוח (כרי גורם מתווך בלבד), הפוליסה עצמה מקבלת כיסוי ממבטח בחו"ל. צריך לקרוא היטב את הפוליסה ואת הכיסוי שנותן המבטח בחו"ל כדי להבין מה מכוסה, באלו מצבים, באלו תנאים, באלו התניות, ומה רמת הכיסוי...

STIVENZ 426

New member
הבנתי.. וגם..

שאלתי את הרדר לא מכבר.. אבל לפי מה שזה נראה- הנושא לוטה בעשן 4 פעימתי ממנוע גמור.. למי הפתרונים? רדר? סטיב

gradar

New member
ערפל? , אולי בתוך הקיטבג ../images/Emo150.gif

ושוב, ושוב, ושוב....... הביטוח מיועד למרוצים. עיקרו צד ג´. אין הוא מהווה תחליף לביטוח החובה אלא רק לצורך תחרויות בהן יש בעיה עם ביטוח החובה. ה-רדר ששואל את עצמו האין אפשרויות חיפוש בפורום..... ?

STIVENZ 426

New member
איזה קיטבג.. תן להתגייס קודם..

רק עוד שאלה אליך רדר.. לכלי ללא רישיונות וטסט אין אפשרות לעשות ביטוח חובה. נכון? אז למעשה,אם אני רוכב עם ביטוח אמינים ונפצע, אין לי כיסוי ביטוחי? (הכוונה היא לרכיבת אימונים- לא לתחרות) ובתחרות, אם איבדתי שליטה, נכנסתי בצופה, ועפתי ונפצעתי, האם אני מקבל פיצויים? או שרק מי שפגעתי בו מקבל? תודה מראש סטיב

gradar

New member
מ........

לצופה בתחרות ישולם מאמינים (במידה ויש רשיון בתוקף...) לך יש גם פיצוי אם כי בסכום נמוך יחסית (אני לא זוכר כרגע).

STIVENZ 426

New member
ועוד משהו קטן...

הרצתי חיפוש בפורום תחת המילים ביטוח אמינים, ביטוח , ואמינים. התוצאה היתה 4 הודעות 3 לא רלוונטיות ואחת מאת קולרגול. שים לב לחלק האחרון של ההודעה, הוא מתייחס למה שאמרת על כך שיש כיסוי רק בתחרויות.. סטיב

STIVENZ 426

New member
ועוד משהו קטן...

הרצתי חיפוש בפורום תחת המילים ביטוח אמינים, ביטוח , ואמינים. התוצאה היתה 4 הודעות 3 לא רלוונטיות ואחת מאת קולרגול. שים לב לחלק האחרון של ההודעה, הוא מתייחס למה שאמרת על כך שיש כיסוי רק בתחרויות.. סטיב

למה

אנחנו צריכים לאכול חרא של מישהו אחר?! תסלחו לי על השפה אבל אם בשטח לא מת אף אחד והפציעות הן לרוב לא רציניות אז למה אנחנו צריכים לאכול חרא?! אין דרך לעשות ביטוח שיכסה רק את השטח?

omriCR

New member
אז איך??????

בליגת המוטוקרוס משתתפים ילדים (כמו אליקו אוחנה ,נימרוד דור )אשר אין ברשותם רשיון(נמרוד דור רק בן 15) איך במצב כזה ניתן לבטח ?????? בתודה עמרי (מצטער על ההודעה למעלה לא ראיתי את הטופיק הזה)

STIVENZ 426

New member
במוטוקרוס זה שונה..

בליגת המוטוקרוס הרוכבים חותמים ומחתימים את הוריהם על "טופס שחרור מאחריות" וכך במקרה של פציעה או פגיעה במישהו כל ההוצאות נופלות על הרוכב\משפחתו. זה אני חושב, הכל, על רגל אחת.. סטיב

omriCR

New member
אז

איפה ניכנס כאן הקטע של הביטוח בכאלו מיקרים ואגב יש לך את המספר של חברת הביטוח הזאת בתודה עמרי

omriCR

New member
אז

איפה ניכנס כאן הקטע של הביטוח בכאלו מיקרים ואגב יש לך את המספר של חברת הביטוח הזאת בתודה עמרי

למעלה